Krediti do 1500 EUR

Krediti do 10000 kuna

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 1500 EUR i gdje ih ostvariti

Potrošački krediti do 1500 EUR, oblik su financiranja koji omogućuje kupnju artikala visokih cijena za koje danas ne možete platiti gotovinom. Banke, kreditne zadruge i internetski zajmodavci izvor su većine potrošačkih kredita i kredita, iako obitelj i prijatelji mogu biti i zajmodavci.

Krediti i krediti dolaze u mnogim oblicima, u rasponu od nečeg jednostavnog poput kreditne kartice do složenijih kredita poput hipoteka, auto i studentskih kredita, tu spadaju i krediti do 1500 EUR.

Bez obzira na vrstu, svaki kredit – i njegovi uvjeti za otplatu – uređeni su državnim i saveznim smjernicama namijenjenim zaštiti potrošača od neugodnih postupaka poput prekomjernih kamata. Osim toga, dužina zajma i uvjeti neispunjenja obveza trebali bi biti jasno navedeni u ugovoru o kreditu kako bi se izbjegla zabuna ili potencijalne pravne radnje. U slučaju neispunjenja obveza, uvjeti naplate nepodmirenog duga trebaju jasno navesti sve uključene troškove. To se također odnosi na stranke u mjenicama. Ako trebate posuditi novac za bitnu stavku ili učiniti svoj život upravljivijim, dobro je upoznati se s vrstama kredita i zajmova koji bi vam mogli biti na raspolaganju te uvjetima koje možete očekivati.

(Ne)osigurani krediti do 1500 EUR

Zajmodavci nude dvije vrste potrošačkih kredita – osigurane i neosigurane – koji se temelje na iznosu rizika koji su obje strane spremne preuzeti. Osigurani krediti do 1500 EUR znače da je zajmoprimac dao kolateral kako bi podržao obećanje da će se kredit vratiti. Zajmoprimac riskira izgubiti taj kolateral ako ne izvrši kredit. Zajmodavci nude niže kamatne stope na osigurane kredite jer imaju zalog na koji se mogu osloniti. Kuće, automobili, brodovi i nekretnine dobar su primjeri osiguranih kredita.

Neosigurani krediti do 1500 EUR nemaju kolateral. To znači da nema ništa za vraćanje u posjed i prodaju ako dužnik ne izvrši obveze. To stavlja veći rizik na zajmodavca, koji zaštitu traži naplatom veće kamatne stope. Kreditne kartice i osobni krediti primjeri su kredita bez osiguranja.

Najbolja stvar kod osobnih kredita je što se mogu koristiti iz bilo kojeg razloga. Osigurani i neosigurani osobni krediti privlačna su opcija za osobe s dugom po kreditnoj kartici, koje žele smanjiti svoje kamatne stope prijenosom salda. Kao i drugi krediti, kamatna stopa i uvjeti ovise o vašoj kreditnoj povijesti.

Revolving krediti do 1500 EUR

Dvije su glavne kategorije potrošačkih kredita otvoreni i zatvoreni kredit, kao brzi krediti. Otvoreni kredit, poznatiji kao revolving kredit, može se više puta koristiti za kupnje koje će se vraćati mjesečno. Plaćanje cjelokupnog iznosa duga svaki mjesec nije potrebno, ali kamata će se dodati na svaki neplaćeni iznos.

Najčešći oblik revolving kredita su kreditne kartice, ali u ovu kategoriju spadaju i kreditne linije stambenog kapitala te krediti do 1500 EUR. Vlasnici kreditnih kartica zaračunavaju kamate ako mjesečni iznos nije u potpunosti plaćen. Kamatne stope na kreditnim karticama u prosjeku su 16%, ali mogu iznositi i do 30% ili više, ovisno o potrošačkoj povijesti plaćanja i kreditnom rezultatu. Kredite za lošu kreditnu sposobnost može biti teško pronaći, ali niže kamatne stope dostupne su putem neprofitnih programa za upravljanje dugom, a kreditni bodovi nisu faktor.

Zatvoreni krediti do 1500 EUR koriste se za financiranje određene namjene za određeno vremensko razdoblje. Također se nazivaju obročni krediti jer se od potrošača traži da slijede redovan raspored plaćanja (obično mjesečni) koji uključuje naknade za kamate, sve dok se glavnica ne isplati. Kamatna stopa za obročne kredite ovisi o zajmodavcu i blisko je povezana s kreditnom ocjenom potrošača. Najbolje kamatne stope idu zajmoprimcima s kreditnim rezultatom od 740 i više. Kamatne stope rastu s padom kreditnih bodova. Posudbena institucija može oduzeti imovinu potrošača kao naknadu ako potrošač ne izvrši kredit.
Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj