Kako kupiti auto ako nisi kreditno sposoban

Kako kupiti auto ako nisi kreditno sposoban

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Auto je danas potreba, a ne luksuz

Mobilnost i brzina neke su osnovnih sposobnosti koje su vam potrebne u današnjem modernom svijetu, a upravo to pruža vam auto. Nekoć se automobil smatrao luksuzom koji si nije svatko morao priuštiti no danas više ne možemo govoriti o nikakvom luksuzu već o potrebi. Ako ne živite u gradu koji ima dobro organiziran javni prijevoz, automobil vam je i te kako potreban za sve od odlaska na posao pa do obavljanja kupovine ili odlaska do liječnika. Bez njega ste osuđeni na zivkanje prijatelja ili obitelji koje možete zamoliti da vas negdje prevezu. Naravno, kao i za bilo kakav proizvod i automobili mogu biti i te kako luksuzni i skupi ali to ne znači da ne možete za sebe naći neko financijski prihvatljivije vozilo koje će vam i dalje poslužiti za prijevoz do kud god je potrebno. Auto je danas maltene svima nužan, a u ovome tekstu ćemo vam objasniti kako ga možete nabaviti ako niste kreditno sposobni.

Kako kupiti auto ako niste kreditno sposobni?

Došli ste do odluke da je krajnje vrijeme da si nabavite vlastitog limenog ljubimca i pregledavate ponude za ponude vozila na svim oglasnicima no postoji samo jedan problem, kako ćete ga na kraju platiti? Auto ne mora biti pretjerano skupa investicija, posebice ako uzimate neki stariji polovni model ali i dalje nije zanemariv trošak. Vrlo vjerojatno vam nije svejedno izdvojiti novac iz mjesečnog budžeta za kupovinu automobila ako u startu nemate neku visoku plaću. Jedina opcija koja vam onda preostaje je uzimanje kredita kako bi lakše mogli obaviti kupovinu i vraćati posuđeni novac kroz mjesečne otplate. Diljem Eu se traže razne vrste kredita, pa tako su u Sloveniji popularni hitri krediti, u Bugarskoj бързи кредити, dok su u Hrvatskoj krediti preko interneta postali pravi hit. Takve vrste kredita mogu vam donijeti novac koji će vam poslužiti kao kapara ili polog za auto. Nema ništa loše u ovoj ideji ali dobivanje kredita može biti kompleksno ako se obraćate bankama, a ne ispunjavate sve njihove uvjete. Naime, banke prilikom procesa prijave za kredit procjenjuju vašu kreditnu sposobnost koja ovisi o mnogobrojnim čimbenicima. Ako banka zaključi da neki od njihovih uvjeta nije ispunjen vaš zahtjev za kreditom glatko će odbiti. Kako onda dobiti novac za auto?

Kredit za auto preko interneta

Kreditne potrebe građana danas su veće nego ikad prije. Banke pokušavaju ispuniti sve veći dio tih potreba ali činjenica je da banke i dalje kaskaju za modernim dobom u nekim svojim procesima. Komplikacije sa birokracijom i strogim pravilima dovodi do toga da se veliku količinu ljudi ne smatra kreditno sposobnima, a samim time ne ostvaruju pravo ni na dobivanje kredita. Srećom, banke nisu vaša jedina opcija ako vam treba novac za auto. U današnjem modernom svijetu sve veću prisutnost na tržištu imaju kreditne kuće. Radi se o suvremenoj alternativi bankama koja vam može omogućiti dobivanje brzog, gotovinskog kredita čak iako vas je banka prije označila kao osobu koja nije kreditno sposobna. Kreditne kuće posluju u potpunosti preko interneta, a bilo kakvu birokraciju svele su na goli minimum. Za kredit za auto se možete prijaviti već danas bez obzira na to gdje se nalazili. Vaš zahtjev obrađuje se u kratkome roku, a isplatu možete očekivati već unutar 24 sata.
Tagovi:

Možda će vas zanimati