Reprogram kredita

Reprogram kredita

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:51
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Reprogram kredita kada trebate novi kredit, a zbog aktualnog kredita ga ne možete dobiti

Kada ste prije nekoliko godina ulazili u kredit niste mislili da će doći dan kada će ta kreditna obveza postati teret i zapreka kada vam zatreba hitna gotovina. Okolnosti u vašem životu su se promijenile, iskrsnule su nove nevolje, trebate neko ekspresno financijsko rješenje, a ruke su vam vezane jer već otplaćujete postojeći kredit i banke vas odbijaju. Reprogram kredita kada trebate novi kredit, a zbog aktualnog kredita ga ne možete dobiti, nebankarske kreditne kuće napraviti refinanciranje vašeg kredita i odobriti vam novi kredit iz kojeg se zatvara postojeći kredit i još vam ostaje dostatan iznos za financiranje onoga zbog čega ste i tražili novi kredit. Ako su još i kamate novog kredita povoljnije od onih na starom kreditu, napravili ste pravu stvar. Reprogram kredita traže korisnici koji možda vuku više kredita još iz vremena kada ste mogli uzeti više kredita, pa ih sada žele objediniti i zatvoriti, a nekoliko rata kredita pretvoriti u jednu jedinstvenu ratu.

Reprogram kredita, što ne može banka zbog krutih bankarskih propisa, mogu kreditni posrednici

Banke su se ogradile propisima i pravila kao bodljikavom žicom, a sve samo zato da zaštite svoje interese. Zato i za refinanciranje kredita u banci morate zadovoljiti gomilu bankarskih uvjeta, ako samo jedan uvjet ne ispunjavate, pozdravite se s refinanciranjem. jer će ga banka odbiti. Reprogram kredita, što ne može banka zbog krutih bankarskih propisa, mogu kreditni posrednici, eto, kada se jedna vrata zatvore, druga se širom otvore. Posrednici nebankarskih kreditnih kuća nisu ograničeni krutim bankarskim propisima i mogu za vas napraviti najpovoljnije refinanciranje na cijelom kreditnom tržištu. Reprogram kredita je ustvari zatvaranje postojećih kreditnih dugovanja iz novog kredita koji mora biti dovoljno velik da vam od tog prijeboja duga ostane dovoljno gotovine za ono zbog čega ste i tražili refinanciranje kredita. Kada nemate drugog načina ni drugačijeg puta do hitne gotovine jer već jeste u kreditu, refinanciranje je najbolji, najpovoljniji, najbrži i najsigurniji način da ćete do potrebnog novca i doći.

Reprogram kredita, povoljna kupovina nekretnine kroz refinanciranje

Imate dugoročni kredit u banci, a kada ste ga uzimali niste ni sanjali da će vaš život krenuti drugim smjerom i da ćete usred otplate starog kredita trebati novi kredit. U međuvremenu ste se skrasili, zasnovali obitelj, dobili dijete i zbilja morate smisliti način kako namaknuti krov nad glavom. Banka vas je glatko odbila, jer su vam primanja premala i uz refinanciranje ne bi mogli dobiti dovoljno veliki novi kredit. Reprogram kredita, povoljna kupovina nekretnine kroz refinanciranje, jedino nebankarske kreditne kuće vam mogu ponuditi prihvatljivo refinanciranje, a ako u početku otplata i bude na knap, uvijek vam mogu pomoći brze, kratkoročne pozajmice. Rata reprogramiranog kredita ne bi trebala biti veća od vaše sadašnje najamnine u podstanarskom stanu, a cijena slobode pod vlastitim krovom je nemjerljiva. Reprogram kredita, za vašu prvu nekretninu, da i vi konačno osjetite što znači narodna izreka: “Svoja kućica, svoja slobodica” i ako svaki mjesec dajete novac za podstanarstvo, radije ulažite u svoje zidove.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj