Privatni zajam

Privatni zajam

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je privatni zajam

Privatni zajam obično se nudi zajmoprimcima bez tradicionalnih kvalifikacijskih smjernica koje zahtijevaju banka ili kreditna institucija. Glavni problem je što privatni novčani zajmovi ponekad mogu biti vrlo rizični, kako za dužnika tako i za zajmodavca. Uz manje propisa, zajmoprimac uživa veću slobodu korištenja kredita u manje od idealne svrhe.

Većina privatnih novčanih kredita slijedi trenutne prevladavajuće kamatne stope. Međutim, oni mogu biti znatno skuplji. Kad zajmodavac zna za što će se zajam koristiti, može naplatiti višu kamatu ako je razina rizika predloženog poduzeća visoka. Privatni zajam pojedincima ili tvrtkama daje privatna organizacija ili pojedinac umjesto banke ili druge financijske institucije. Zajmodavci privatnog novca moraju biti marljivi i pronicljivi kada nude privatni novac zajmoprimcima. Postoje rizici i za zajmoprimce i zajmodavce s privatnim novčanim kreditima.

Umanjenje rizika najvažnije je za privatnog zajmodavca jer je cilj zaraditi novac. Privatni zajmodavac se usredotočuje na brojne čimbenike prije nego što ponudi zajmoprimcu privatni novčani zajam za vas.

Privatni zajam rizici

Svi privatni zajmodavci moraju slijediti savezne i državne lihvarske zakone za privatni zajam, a mogu biti podvrgnuti i bankovnim propisima. Ipak, ne primjenjuju se svi rutinski propisi na privatne zajmodavce i kredite koje nude.

Jedan od najfrustrirajućih propisa za privatne zajmodavce za novac je činjenica da zajmodavci ponekad podliježu ograničenjima o tome koliko kredita mogu dati ako im nedostaje bankarska dozvola. Većini privatnih zajmodavaca takva licenca nije potrebna jer nisu banka ili neka druga vrsta financijske ili kreditne institucije. Neke su države ustanovile ograničenja u broju kredita koje zajmodavac može ponuditi prije nego što su potrebne za dobivanje bankarske dozvole.
Nekoliko je rizika povezano s privatnim novčanim zajmovima, kako za dužnika tako i za zajmodavca koji daje privatni zajam. Zajmoprimac možda neće u potpunosti provjeriti zajmodavca. Važno je znati odakle novac dolazi. Obično dolazi od nekoliko neovisnih ulagača koji traže povrat ulaganja. Važno je pobrinuti se da novac bude dobar i da se kredit neće iznenada raspasti.

Ako zajmoprimac započne proces useljenja u prostor za iznajmljivanje, a onda se njihov kredit raspadne, mogu se naći u ozbiljnim problemima. Zajmoprimci također mogu u potpunosti ne pročitati ili razumjeti ugovor o zajmu i na kraju dobiti zajam koji ne mogu vratiti.

Zajmodavci se također suočavaju s rizicima. Zato je za zajmodavce od ključne važnosti obaviti dubinsku provjeru – kako bi se uvjerili da se zajmoprimcu može vjerovati da će otplatiti zajam. Ako je zajam dan, a zajmoprimac ga koristi za rizično ulaganje ili priliku koja propadne, zajmoprimac obično ne izvrši zajam. Zajmodavac se mora suočiti sa stvarnošću da neće vidjeti da je cijeli zajam vraćen, čak i ako poduzme pravne radnje.

Prijava za privatni zajam

Ulaganja u privatne zajmove obično su slične veličine, strukture, uvjeta i uvjeta ulaganjima koja imamo u svom portfelju LMM -a i portfelju na srednjem tržištu. Ispunite, potpišite i vratite obrazac za samoovjeru privatnog zajma. ITT je svojim revizorima i svojim ulagateljima otkrio da su programi privatnog zajma ITT -a posebno namijenjeni i da će se koristiti za smanjenje iznosa nepodmirenih privremenih kredita i za pomoć ITT -u u izbjegavanju posudbe studentima daljnjih iznosa iz vlastitih knjiga nakon prve godine. Ulaganja u privatni zajam ili gotovinski kredit, koja se na tržištima duga često nazivaju „klupskim poslovima“, ulaganja su, općenito u dužničke instrumente, koja potječemo na temelju suradnje s drugim investicijskim fondovima. ITT je znao da će zajmovi mnogim svojim studentima nametnuti nepremostiv teret: ITT je znao da će mnogi studenti koji su konačno ušli u programe privatnog zajma ITT vjerojatno neće uspjeti. Privatni zajam ili gotovinski kredit znači (a) zajam odobren zajmoprimcu koji (i) je nastao u materijalnoj sukladnosti s Priručnikom za program i (ii) dat je zajmoprimcu da plati troškove pohađanja škole odobrene za program studentskog zajma ili (b) bilo koji drugi kredit koji je u pisanom obliku odobrio svaki pružatelj kreditnih olakšica (ili, za Bilješke koje ne podliježu kreditnom instrumentu, potvrda o ocjeni).

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj