Najbolja poza za prvi odnos

Najbolja poza za prvi odnos

Najbolja poza za prvi odnos, intimnost seksa

Bilo da je riječ o situaciji gdje je jedan od partnera nevin, ili im je općenito ovo prvi seks skupa kao paru, postoje poze koje će seks učiniti fenomenalnim i prvi put. Koja je najbolja poza za prvi odnos? Prije negoli odgovorio na pitanje, bitno je da obje partnera znaju što vole i žele, naravno ovo bi bilo poželjno reći svome partneru. Prvi seks je zapravo ispitivanje intime i ponekad granica partnera dok se međusobno ne upoznate dovoljno fizički. Seksu treba pristupiti ozbiljno, no opet ne toliko ozbiljno da se ne možete nasmijati ako dođe do nekog smiješnog trenutka. Važno je naglasiti važnost predigre, jer upravo je ona bitna kako bi se oboje partnera opustila dovoljno za seks, također povećava i želju. Dokazano je kako muškarci preferiraju dulje predigre nego žene, tako da je poželjno da je predigra prije seksa nekog srednjeg trajanja. U procesu predigre dolazi do skidanja, nježnih dodira na intimnim područjima, istraživanje poljupcima i jezikom dok eventualno ne završite goli. Tada dolazi pravo pitanje, koja je najbolja poza za prvi odnos? Odabir će doći prirodno.

Najbolja poza za prvi odnos, najbolje poze za prvi seks

Ako ste vi i vaš partner bili prethodno seksualno aktivni s drugim ljudima onda znate koje poze vam većinski odgovaraju. Ako je ipak jedan od partera djevica ili ako vam je oboje ovo prvi put onda se bacite u blago istraživanje. Misionarska poza je izbor u sva tri slučaja, ovo je položaj gdje djevojka leži na leđima raširenih nogu a dečko je na njoj, ova poza nudi veliku dozu intimnosti i dodira tijekom seksa. Kaubojka ili djevojka gore je također dosta popularna poza za prvi odnos, u ovoj pozi djevojka vodi glavnu riječ jer je na koljenima na krevetu dok je na dečku, ovime djevojka regulira kut ulaska i tempo seksa. Doggy stil je još jedna popularna poza za prvi put, izgleda tako da je djevojka okrenuta svome dečku dok kleči na koljenima i on u nju ulazi straga, ovo je mnogim muškarcima dosta draga poza, tako da ne čudi da je na listi poza za isprobati tijekom prvog seksa. Bočni položaj je sličan doggy stilu, ali djevojka leži na boku, što omogućuje dečku veću mogućnost istraživanja s rukama. Najbolja poza za prvi odnos je definitivno misionarska, jer zaista nudi sve što oboje partnera žele. Također moramo naglasiti pozu 69 koja se više primjenjuje u predigri i zapravo je oralna poza u kojoj se partneri međusobno oralno zadovoljavaju tako da je djevojka nad dečkom. Najbolja poza za prvi odnos je na vama da istražite.

Najbolja poza za prvi odnos, mjesta za seks

Nije samo bitna najbolja poza za prvi odnos, bitno je također mjesto za prvi odnos. Iako većinu puta strast zna preuzeti i mjesta se čine kao sporedna stvar kada nastupi seks, pomno odabrano mjesto i vrijeme može itekako utjecati na ishod seksa. Mjesto za prvi put svakako mora biti udobno i u zatvorenom prostoru kako bi se oboje partnera mogli maksimalno opustiti, a to je naravno soba i krevet. Atmosferu u sobi možete i ne morate napraviti, sve zavisi kako želite da vam prvi put izgleda. Kasnije kako upoznajete partnera i kada vam postane ugodno, seks se može dogoditi doslovno bilo gdje. Prvi odnos možda neće donijeti željeni orgazam za oboje partnera, zato je bitno da se nakon seksa usredotočite na pružanje orgazma partneru. Nakon svega bitno je da se prepustite čarima poljubaca, zagrljaja, dodira i maženja. Najbolja poza za prvi odnos, najbolje mjesto za prvi odnos, sve ovisi o vama i vašem partneru. Bitno je da svemu pristupite s istom željom.

Tagovi:

Možda će vas zanimati