Seks za jednu noć

Seks za jednu noć

Seks za jednu noć oglasi

Oglasi koji se objavljuju na portalima i online servisima na kojima se ostvaruju osobni kontakti nude vrlo konkretne stvari. U ponudi su oglasi za seksualne masaže, pružanje seksualnih usluga, te seksualnih druženja.

Na internetu se mogu pronaći stranice na kojima se nudi seks za jednu noć, odnosno seks za koji će se platiti određena suma novaca. Ovaj oblik prostitucije moderna je verzija ulične prostitucije koja je u nekim europskim zemljama legalizirana i predstavlja regularan posao kao i bilo koja druga uslužna djelatnost.

No, ukoliko želite pronaći seksanje za koje ne želite platiti morat ćete se malo više potruditi i osvajati neku ženu ili nekog muškarca putem društvenih mreža, online servisa, aplikacija za upoznavanja i slično. Ili možete prilikom izlaska pronaći nekog zainteresiranog s kime ćete se spetljati samo za jednu noć, odnosno još i kraće vrijeme i nije vam bitno ni kako se osoba zove, te ćete seksanje obaviti s nogu ili u nekom motelu ili hotelu.

Seks u salonima za masažu

U mnogim salonima za masažu u ponudi se ilegalno može naći i usluga pružanja seksa za manje iznose novaca. Na primjer, masturbacija se naplaćuje 100 kuna, oralni seks 200 kuna, a seksualno penetriranje 300 kuna. Čini vam se mali iznosi u odnosu na profesionalne prostitutke koje svoje seksualne usluge naplaćuju puno više.

Koristite se i inače seksualnim plaćenim uslugama vama će se te cijene pruženih seksualnih usluga u salonima za masažu činiti malim jer imate iskustva sa puno većim cijenama koje ste plaćali za iste stvari. Zapravo pružanje usluga seksa u salonima za masažu u Hrvatskoj nije legalna, kao što nije ni prostitucija jer zakon smatra da je to seksualno izrabljivanje.

No, prodaja tijela za seks odluka je osobe koja svoje tijelo prodaje za pružanje usluga seksa svojom voljom, što su neke europske zemlje prepoznale i zakonski regulirale, te u tim zemljama ne postoje ilegalne prostitucije. Naravno rizici od zdravstvenih problema su prisutni bilo da se radi o legalnim ili ilegalnim prostitucijama, no s te strane odluka je na korisniku seksualnih usluga koji ih i plaća.

Seks online

U današnje vrijeme kada ljudi imaju sve manje novaca traže alternativne načine i kod seksualnog zadovoljavanja. Stoga je i seksualna industrija okrenula svoju djelatnost na seks online.

Seksanje online može ostati online, no može se dogovoriti i druženje uživo. Online seksualne usluge se pružaju telefonskim, sms ili video putem u kojem pozivatelj nema fizičkog kontakta za osobom sa druge strane linije. Ponekad je nekim ljudima sasvim dovoljno da ih netko uzbudi svojim glasom, video performansom, razgovorom.

Osim online, takvo se druženje može realizirati i uživo po dogovoru, te na taj način je zagarantirano seksanje za jednu noć. U svakom slučaju ćete platiti uslugu, a cijena će ovisiti koga ćete angažirati za pružanje seksualnih usluga i na koji način. Seks za jednu noć može biti i besplatan, no može biti i vrlo skup. Ovisno koliko je dubok vaš džep, odnosno koliko ste spretni u nekom noćnom klubu da uz piće pokupite osobu koja želi isto što i vi, neobavezno seksualno druženje.

Tagovi:

Možda će vas zanimati