Mali krediti

Mali krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mali krediti kada je najpotrebnije

Svakodnevno se povećava broj ljudi koji spajaju kraj s krajem i odbrojavaju dane do sljedeće plaće. Troškovi života konstantni su, a razni računi uredno dolaze na kućnu adresu, no to su troškovi s kojima nekako računamo svaki mjesec pa im se još nekako prilagođavamo i snalazimo se s onime što imamo. No što kada nam se dogodi neki neplanirani događaj u životu koji zahtijeva brzu financijsku reakciju kao što je možda neki zdravstveni problem ili neki iznenadni kvar čije odgađanje može napraviti samo veću štetu nego što je ona bila u startu? Za sve one koji su se prepoznali u ovoj ili sličnoj situaciji, mali krediti praktično su rješenje. Mali krediti gotovinski su krediti u manjim iznosima koji su namijenjeni svim onim ljudima kojima je novac brzo potreban, a kako je riječ o manjim iznosima, moguće ih je otplatiti u kratkom roku koji sami odabirete, kao i visinu rate koja vam najviše odgovara.

Mali krediti gotovo da zaobilaze birokraciju

Mali krediti obično su gotovinski nenamjenski krediti te financijske institucije koje vam nude te opcije ne interesira u koje ćete svrhe novac potrošiti onog trenutka kada posuđeni novac legne na vaš račun. Bilo da se radi o otplati nekih dugova, popravku auta i uređaja ili pak ćete taj novac iskoristiti na neko putovanje, to je vaš novac koji imate pravo koristiti kako vam je najzgodnije. Mali krediti pomogli su mnogima kada im je novac bio najpotrebniji, a njihova najveća prednost je ta što se može uzeti preko ovlaštenih kreditnih agencija te se na taj način zaobilaze banke i silna birokracija vezana uz njih. Osim što zaobilaze birokraciju koliko je moguće, za razliku od banaka, kreditne agencije omogućuju pristup kreditima i zajmovima velikom broju ljudi, čak i umirovljenicima te ljudima koji imaju ugovor na određeno zbog čega ovaj način kreditiranja dobiva na popularnosti iz dana u dan i olakšava mnoge živote.

Mali krediti online putem

Mali krediti su gotovinski krediti koje je moguće ostvariti u potpunosti putem interneta, zbog čega nećete gubiti svoje dragocjeno slobodno vrijeme na odlaske u poslovnice banke i čekanje u redovima. Mali krediti zahtijevaju tek osnovnu dokumentaciju koja uključuje popunjavanje formulara na stranicama ovlaštene kreditne agencije, prilaganje platne liste ili nekog drugog dokumenta s kojim ćete dokazati da imate mjesečna primanja te broj računa na koji želite da kredit sjedne. Ukoliko zadovoljavate taj minimum zahtjeva koje kreditne agencije postavljaju, vaš zahtjev može biti odobren već u svega 15 minuta do najviše unutar 24 sata ukoliko imaju aktivan velik broj zahtjeva. Brzina odobravanja tih kredita velika je prednost jer ćete do novca brzo doći kada je to zbilja i hitno. Ovakav tip kreditiranja također dopušta pojedincu da sam odabere vremenski rok u kojem kredit misli otplatiti, kao i visinu rata te radi svoje transparetnosti možete biti uvjereni da s vremenom neće doći do nekih skrivenih troškova.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj