Krediti po American kartici

Krediti po American kartici

Krediti po American kartici ponuda

Od konsolidacije duga po kreditnoj kartici do poboljšanja doma, nabavite potrebna sredstva putem kredita između 3500 i 40 000 USD* dostupnih članovima kartice koji ispunjavaju uvjete. To je moć osobnog zajma American Express®. Krediti po American kartici: bez naknade za pokretanje i bez plaćanja unaprijed, fiksne kamatne stope, nema utjecaja na kreditnu ocjenu 3, brza prijava i odluka u nekoliko sekundi. Krediti po American kartici od 10. 000 USD otplaćen tijekom 36 mjeseci po 7, 98% travanj imat će mjesečnu uplatu od 313, 32 USD, a ukupni troškovi bit će 11 279 USD. Stvarne stope, kamate i troškovi mogu varirati. To vrijedi i za online kredit.

Prije nego što se prijavite, preporučujemo vam da pažljivo razmislite je li konsolidacija vašeg postojećeg duga pravi izbor za vas. Konsolidacija više dugova znači da ćete imati jednokratnu uplatu mjesečno, ali to možda neće smanjiti ili otplatiti vaš dug ranije. Do smanjenja plaćanja može doći zbog niže kamatne stope, duljeg roka kredita ili kombinacije obojega. Produžavanjem roka kredita možete platiti više kamata tijekom vijeka trajanja kredita. Shvativši koliko vam konsolidacija duga koristi, bit ćete u boljoj poziciji odlučiti je li to prava opcija za vas, možda online kredit.

Krediti po American kartici prijava

Potražite ponudu koju nude krediti po American kartici. Prijavite se na svoj American Express račun da biste saznali jeste li prethodno odobreni. Vidjet ćete koliko možete posuditi i kamata. Klinknite za prijavu koju omogućuju krediti po American kartici. Brza primjena. Recite nam koliko vam je potrebno do unaprijed odobrenog iznosa, a zatim odaberite opciju mjesečnog plaćanja i unesite neke podatke o sebi. Odluku ćete dobiti u nekoliko sekundi. Dobijte sredstva. Ako dobijete odobrenje, isplatit ćemo vam sredstva nakon što pregledate uvjete i prihvatite zajam. Zatim uložite svoja sredstva da rade za vas.

Osobni zajmovi American Express mogu se koristiti za konsolidaciju kreditnih kartica samo u bankama koje ispunjavaju uvjete (kartice American Express su isključene). Da biste se mogli prijaviti, morate biti podobni član kartice. Vaša ponuda temelji se na vašoj kreditnoj sposobnosti i drugim čimbenicima podobnosti u trenutku primitka ponude. Dostupnost ponude podložna je promjenama. Neće svi klijenti imati pravo na najniži travanj, najveći iznos kredita ili iste mogućnosti otplate. GOS -i se mogu mijenjati ovisno o odabranom roku otplate. Možda imate pravo na slanje sredstava zajma na tekući račun, u banku (e) vanjske kreditne kartice radi plaćanja ostatka ili oboje. Osobni zajmovi American Express mogu se koristiti za konsolidaciju kreditnih kartica samo u odgovarajućim bankama (isključene su kartice American Express). Opcije koje su vam dostupne bit će predstavljene na stranici s prijavom. Da biste podnijeli zahtjev za kredit, morate podnijeti zahtjev.

Što vam omogućuju krediti po American kartici

Osobni krediti po American kartici su bez osiguranja koji se mogu koristiti u osobne, obiteljske ili kućanstva, kao što je konsolidacija postojećeg duga po kreditnoj kartici ili za veće kupnje, obnovu kuće ili značajne životne događaje. Za više informacija o korištenju sredstava za izravno plaćanje salda izdavatelju kreditne kartice. Osobni zajmovi ne smiju se koristiti za troškove visokog obrazovanja, nekretnine, poslovanje, vrijednosne papire, kupnju vozila (osim kao predujam za vozilo), za plaćanje ostataka na karticama izdatim u American Expressu ili u bilo koju drugu svrhu zabranjenu zakonom ili drugačije nije dopušteno ovim uvjetima i odredbama ili vašim ugovorom o zajmu.
Ponude se temelje na vašoj kreditnoj sposobnosti i drugim čimbenicima u vrijeme provjere ponude. Zbog toga se ponuda koju primite može razlikovati od prethodne ponude zbog promjena u vašoj kreditnoj sposobnosti ili drugih čimbenika podobnosti od vremena kada ste zadnji put provjerili svoju ponudu.
Hoću li kao korisnik osobnog zajma primati članske nagrade ili beneficije osiguranja koje se nude na American Express® karticama?

Ne. Osobni krediti po American kartici ne pružaju članske nagrade, povrat novca niti druge pogodnosti koje su dostupne na proizvodima American Express Card.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Treba mi novac odmah

Treba mi novac odmah

Bez obzira na to s čim se bavite u životu, novac vam je potreban na svakodnevnoj bazi. Sve u životu košta, bilo da se radi o najosnovnijim potrebama kao što su hrana i krov nad glavom il

Mali krediti

Mali krediti

Svakodnevno se povećava broj ljudi koji spajaju kraj s krajem i odbrojavaju dane do sljedeće plaće. Troškovi života konstantni su, a razni računi uredno dolaze na kućnu adresu, no to su tro&sca

Zajam preko interneta

Zajam preko interneta

Novac nam je svima potreban u životu. Možemo slobodno reći da novac nije jedina bitna životna stavka ali svi smo svjesni da je i te kako nužan kako bi imali ugodan i zadovoljavajući život. Činjenica j