Kako staviti kondome

Kako staviti kondome

Kako staviti kondome, zaštita prilikom seksa

Kako staviti kondome je često pitanje među mladićima koji prvi put planiraju imati seksualni odnos, kao i među mladićima koji nisu koristili zaštitu ali došao je trenutak kada partnerica to zahtjeva. Seksualni odgoj još nije zaseban predmet u školi, tako da sve vezano za seks se uči pogađate na satovima biologije. Tamo ste možda jednom dobili omot s kondomom i kratko objašnjenje kako ga navući na bananu ispred vas, no da li je to zaista to? Ne postoji posebna taktika za kako staviti kondome, ali postoje određene stvari koje su dobre da znate prije negoli se upustite u spolni odnos s kondomom. Mnogi muškarci izbjegavaju spolni odnos s kondomima jer smatraju da su neugodni, ne pružaju užitak, ne mogu uživati u partnerici. Istina je da je tržište danas prepuno raznih kondoma, od onih s okusom, ekstra sigurni, spermicidnim premazima, bez i s lateksom itd. Kondomi danas dolaze u raznim veličinama, bojama, okusima, premazima, patentima, kako bi ste znali što vam odgovara morate probati više vrsta kondoma.

Kako staviti kondome, korištenje kondoma

Uvijek je zgodno imati kondom pri ruci jer nikada ne znate kada se seks s vašom partnericom može dogoditi. Ali znate li kako staviti kondome pravilno? Kada postignete erekciju izvadite kondom iz zaštitnog omota, ovo ćete učiniti tako da strgnete samo jedan rub pakiranja kondoma. Primite vrh kondoma, znat ćete po ispupčenosti kondoma, s palcem i kažiprstom i stavite ga na glavić penisa, nakon toga drugom rukom odmotajte kondom po dužini penisa. Ovim opreznim načinom istiskujete mogući zrak iz kondoma i tako će kondom prilikom seksa ostati na svome mjestu. U slučaju da dođe do scenarija gdje vam kondom ispadne stavite novi kondom. Nakon ejakulacije uklonite kondom od korijena penisa prema vrhu te ga zamotajte u maramicu ili wc papir i bacite u smeće. Kako staviti kondome je lagan proces, bitno je samo imati odgovarajuć kondom za vaš penis kako ne bi dolazilo do neugodnog stiskanja ili klizanja kondoma tijekom seksa.

Kako staviti kondome, pravilna uporaba

Sada kako znate ili kada ste ponovili proces kako staviti kondome, dolazimo do onog djela gdje držati kondome. Iako se novčanik uvijek čini kao zgodno mjesto za imati kondom, svakako vam preporučujemo da ovo izbjegavate. Kondomi je vole pritisak i toplinu jer utječu na njegovu trajnost. Također, u novčaniku ili džepu riskirate da dođe do oštećenja pakiranja što kasnije može uzrokovati neugodnosti. Ako niste ljubitelj kondoma i ako smatrate da je njihovo korištenje suho, preporučujemo da koristite vodene lubrikante tijekom seksa s kondomom kako bi ste povećali užitak i smanjili moguće iritacije. Znate i sami kako se naglašava zaštita kondoma u prevenciji protiv trudnoće i raznih spolno prenosivih bolesti, no čak i oni nisu 100% sigurni. Kako staviti kondome je osnovna stvar koju morate znati prije seksa, a sada na vama je da li želite prakticirati seks s ili bez kondoma. Kako bi ste začinili stvar u krevetu, uvijek možete dati partnerici da stavi kondom umjesto vas.

Tagovi:

Možda će vas zanimati