Kako napaliti curu preko poruke

Kako napaliti curu preko poruke

Kako napaliti curu preko poruke, sexting

Nije nova stvar kako online tipkanje se koristi u smislu popularno zvanog sexting. Što je sexting pitate se? Naziv se odnosi striktno na vruće poruke koje izmjenjuju dvoje ljudi koji žele sex ali nažalost su udaljeni jedan od drugog. Golicanje mašte je nešto što oba spola vole, tako da ne čudi da vruće poruke nekada znaju dovesti do velike požude s obje strane ekrana. Mislite kako nema šanse da poruke mogu ovako djelovati? Varate se. Danas uz neku priloženu slikicu uz tekst možete doživjeti svašta. Kako napaliti curu preko poruke je možda mrvicu teži proces nego obrnuto, ali nije nemoguće. Znamo kako cure znaju reći kako su samo odjednom dobile fotku nečijeg međunožja kao poziv za seks, no to nikako nije način za zavest curu. Cure su često majstori u opisivanju scenarija muškarcima, dok su muškarci uvijek malo blaži s opisima. Kako napaliti curu preko poruke? Jednostavno, igrajte njenu igru.

Kako napaliti curu preko poruke, scenariji

Znate kako seksi poruke djeluju na muškarce, e pa isto tako ako dobro odigrate one mogu napaliti i cure. Sve kreće od osobe koja prva pošalje poruku. Recimo za primjer da cura prva krene sa seksi porukama gdje navodi scenarij što bi vam radila, vrlo jednostavno se nadovežete na njen scenarij i krenete opisivati što biste vi njoj radili. Kako napaliti curu preko poruke kada vi prvi šaljete poruku? Sve može krenuti nevino do trenutka kada vas ne upita što radite, tada jednostavno odgovorite da ste upravo izašli iz tuširanja, ili da nešto radite ali ste gol. Svaka cura će si vizualizirati takvu poruku i igrati u skladu s dogovorenom porukom. Dajte joj do znanja kako vas zamišljate skupa i što bi ste joj sve radili da je u krevetu pored vas. Bitno je naglasiti kako preko poruke morate dati do znanja curi da ju želite, ali ne na vulgaran način. Kada vam vrati jednako pomalo provokativan tekst e onda možete lagano krenuti s porukama kako ste se prebacili na tipkanje s jednom rukom jer je želja za njom prevelika. U ovakvim scenarijima se često traže i foto dokazi, tako da budite spremni dokazati napisano. Kako napaliti curu preko poruke je jednostavan proces, bitno je samo da odgovarate u skladu s njom.

Kako napaliti curu preko poruke, danas poruka a sutra stvarnost

Seksualne poruke sve više poprimaju popularnost, i danas više nisu nikakva tabu tema. Prakticiraju ih potpuni stranci, poznanici, prijatelji, ljubavnici, parovi. Današnje kako napaliti curu preko poruke može rezultirati sutrašnjom stvarnošću, nikad ne znate. Da, može postajati mala neugodnost ako se dopisujete sa strancem prije upoznavanja, no isto tako seksualne poruke mogu doći i tek nakon upoznavanja. Pravila u seksualnim porukama ne postoje, na vama je da odlučite koji pristup birate. Naš savjet za kako napaliti curu preko poruke je svakako da krenete od blažih poruka do srednje blažih i onda „opasnih“ poruka koje će u detalje ili par rečenica opisati koliko je požuda jaka. Seksualne poruke su uvijek zanimljiv način kako dobiti kratak uvid u to kako bi određene stvari mogle zgledati kada ste skupa. Zato pustite mašti na volju i ispitajte teren. Cure vole provokativne poruke i vole se osjećati poželjnima, tako da je na vama da ovo odigrate pravilno.

Tagovi:

Možda će vas zanimati