Brzi novac

Brzi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:51
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi novac ostvarit ćete lako uz online pozajmice!

Život uz kredit je sasvim realan velikom dijelu našeg stanovništva. Za svaku situaciju gdje je potreban euro više, bilo da se radilo o kupovini nekretnine ili tek plaćanju renovacije kuhinje, određeni broj građana morat će za to uzimati kredit. Ipak, krediti trebaju neko vrijeme prije nego li ih banka odobri. Kako onda do novca kada nemamo vremena čekati? Kako nabaviti brzi novac? Odgovor na ta pitanja leži u novom modelu kreditnog poslovanja – online kreditima. Online krediti omogućit će svakome komu je novac potreban što prije da ga i nabavi. Brzi kredit nije tako brz ako na njega morate čekati tjedan ili dva tjedna. Kada je u pitanju banka, uglavnom ćete čekati na odobrenje svog kredita danima ili tjednima stoga se sve više ljudi odlučuje na ovaj model zaduživanja. Kako je brzi novac garantiran uz ovakve kredite, postavlja se pitanje koje su to prednosti online zajmova odnosno online kredita i kako ga ostvariti?

Brzi novac bit će na Vašem računu za svega par minuta!

Specifičnost online kredita jest da su brzi kada trebaju sjesti na račun. Kako je sva papirologija svedena na minimum u ovakvom poslovanju, bit ćete brže gotovi sa cijelim procesom. Prijavite se za online zajam koristeći kalkulator i odmah odredite visinu kredita i rok otplate. Ova dva faktora diktirat će i Vaše kamate koje su odmah transparentno iznesene. Trebate brzi novac, no potreban Vam je veći rok otplate? Onda tako i stavite u kalkulator te pogledajte kako izgleda kamata u kreditu kojeg ste upravo sami skrojili. Zahtjev će Vam tada biti odobren u najkraćem mogućem roku, a 15 minuta iza toga brzi novac već je na Vašem računu. Umjesto da čekate u bankama da Vam se odobri kredit, sada možete za svaku nenamjensku priliku za kreditom odgovoriti pomoću online kredita i početi odmah rješavati financijske situacije koje zahtijevaju Vašu pažnju. Nema više čekanja na novac – sada ga ostvarite već istoga dana kad ste se za njega i odlučili.

Brzi novac u obliku online kredita također dolazi bez dodatnih naknada!

Kada u bankama zatražite kredit, obrada tog zahtjeva se naplaćuje u obliku provizija banci. Porazno je kada te naknade platite, a banka svejedno ne odobri kredit koji ste tražili. Takvih scenarija kod online kredita nema jer je brzi novac na koji aplicirate lišen dugotrajnih procedura i obrada koje se naplaćuju. Ukoliko želite kredit, dobit ćete ga bez plaćanja dodatnih pristojbi. Postoji isto tako još jedna prednost online kredita koja će zanimati sve one koji žele posuditi novac na vrlo kratki rok. Ukoliko se odlučite za manju sumu novaca i taj brzi novac vratite u kratkom vremenskom roku, mogli biste dobiti i kredit bez kamata. Kako smo napomenuli da u ovakvim kreditima nema dodatnih provizija, to znači da možete u nekim slučajevima čak dobiti i besplatni kredit. Otplatite svoj kredit u jednakom iznosu kao što ste ga i preuzeli. Možda zvuči nevjerojatno, ali to je svakako moguće kod online kredita i zajmova.
Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj