Brzi kredit na 12 rata

Brzi kredit na 12 rata

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:35
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit na 12 rata i što su rate

Mnogi obročni krediti također imaju fiksne iznose plaćanja, što znači da se iznos ne mijenja tijekom trajanja kredita – dok se ako imate promjenjivu kamatnu stopu taj iznos može promijeniti. Izraz “obročni kredit” možda ne zvuči poznato, ali vjerojatno znate – ili ste čak koristili – mnoge vrste uobičajenih obročnih kredita.

Dakle, što je zapravo brzi kredit na 12 rata? To je vrsta kredita koja vam omogućuje da posudite određeni iznos novca prilikom podizanja kredita. Za razliku od oblika revolving kredita, poput kreditnih kartica ili kreditne linije, prije posuđivanja sredstava morate odlučiti točno koliko vam je novca potrebno.

Nakon posudbe sredstava, morate otplaćivati ​​obročni zajam u određenom vremenskom razdoblju, što vi i zajmodavac utvrđujete prilikom podizanja kredita. Plaćanja su obično mjesečna, ali rasporedi se mogu razlikovati. Rok kredita je vrijeme koje dužnik mora otplatiti. Na primjer, rok od 72 mjeseca omogućio bi otplatu tijekom šest godina. Svako plaćanje poznato je kao rata, pa se zato naziva obročni kredit, takav je slučaji kada je u pitanju brzi kredit na 12 rata.

Brzi kredit na 12 rata vrste

Mnoge od najčešćih vrsta kredita koje ljudi uzimaju smatraju se kreditima na rate. Auto krediti, osobni krediti i studentski krediti sve su vrste kredita na rate.

Automatski krediti obično se otplaćuju u mjesečnim ratama u rasponu od 12 do 96 mjeseci, iako ne izdaju svi zajmodavci kredite s uvjetima unutar tog raspona. Krediti s duljim rokovima često dolaze s nižim mjesečnim otplatama, a također i s višim kamatama. To znači da ćete sveukupno platiti više za kupnju automobila sa 84-mjesečnim kreditom, čak i ako su vam mjesečne uplate niže, nego sa 36-mjesečnim zajmom, no najbolja opcija za što bržu otplatu je brzi kredit na 12 rata.

Osobni krediti vrsta su zajma na rate koje možete koristiti u različite svrhe, poput konsolidacije duga ili otplate iznenadnih troškova poput medicinskih računa. Osobni krediti obično imaju rokove između 12 i 96 mjeseci. Obično imaju veće kamatne stope od ostalih vrsta kredita. To može biti zato što osobni krediti obično ne zahtijevaju kolateral, poput vašeg automobila ili kuće, tako je i sa ponudom koja uključuje brzi kredit na 12 rata.

Brzi kredit na 12 rata i njegovi benefiti

U većini slučajeva obročni krediti dolaze s predvidljivim plaćanjima, kao mini kredit. Ako podignete zajam s fiksnom kamatnom stopom, temeljne komponente vašeg plaćanja (izvan promjena dodataka za kredit, poput osiguranja) vjerojatno će ostati iste svaki mjesec dok ne otplatite brzi kredit na 12 rata.

Predvidljiv iznos plaćanja i raspored mogli bi vam olakšati proračun plaćanja vašeg kredita svakog mjeseca, pomažući vam da izbjegnete propuštanje plaćanja zbog neočekivanih promjena iznosa duga. Kada kupujete brzi kredit na 12 rata, pobrinite se da vam mjesečna plaćanja neće rastegnuti proračun. Ako to učine, možda ćete imati problema s plaćanjem u cijelosti kada se pojavi financijska opasnost.

Obročni krediti također nude udobnost znajući da se vaš dug može otplatiti do određenog datuma. Nakon što završite s plaćanjem broja rata potrebnih za kredit, vaš dug trebao bi se u cijelosti isplatiti. Ako dobijete kredit s najkraćim rokom plaćanja koji si razumno možete priuštiti, brže ćete se riješiti duga i vjerojatno ćete platiti manje kamate.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako izbjeći kreditne prevare?

Kako izbjeći kreditne prevare?

Kada se odlučujete na uzimanje kredita ili brze pozajmice, važno je biti oprezan i prepoznati moguće kreditne prevare. Kreditne prevare su sve češće u modernom svijetu, a njihove žrtve su obično ljudi

Priprema obroka s ograničenim proračunom

Priprema obroka s ograničenim proračunom

U današnjem dobu u kojem živimo uz trenutnu ekonomsku krizu i krizu energenata, troškovi života su uvelike porasli. Uz sadašnju plaću koju imamo, postalo je jako teško pokr