Veliko pitanje: Trebate li ulagati u kriptovalute?

Veliko pitanje: Trebate li ulagati u kriptovalute?

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:51
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ulaganje u kriptovalute

Ukoliko imate viška novaca što je danas rijetkost pitate se da li ulagati u kriptovalute i u koju kriptovalutu ulagati. Na tržištu postoje preko 20.000 različitih kriptovaluta na kojima se može brzo zaraditi, ali i brzo izgubiti novac. Stoga je pitanje da li uopće treba ulagati u kriptovalutu i koju kriptovalutu treba ulagati ovisi i o riziku koji određena kriptovaluta nosi.

Ukoliko želite dodatno riskirati hitri kredit je tu za vas da taj novac ulažete dalje na tržištu kriptovaluta i možda brzim reakcijama zaradite novac kojim možete kredit otplatiti u cijelosti i dodatno zaraditi.

Koje kriptovalute odabrati koje donose zarade ovisi i koje platforme koristiti prilikom kupovine i prodaje određenih kriptovaluta. Prije bilo kakvog ulaganja provjerite platforme i njihovu legalnost poslovanja za financijske transakcije kriptovalutama. Nakon toga provjerite koja kriptovaluta ima zaradu i dobre prinose, te koliki je rizik odnosno fluktuacija cijena po kojoj se ta kriptovaluta kreće na tržištu kriptovaluta. Bez toga ulažete s velikim rizikom i mogućnošću da izgubite novac.

U koje kriptovalute investirati?

Ukoliko ste proučili i razumjeli rizike koje trgovanje kriptovalutama nosi raspitajte se koje kriptovalute donose zaradu. Između preko 20.000 različitih kriptovaluta pri vrhu zarade te na kojim platformama možete sigurno i legalno trgovati. Nije samo trgovanje važno, nego je bitno i pohranjivanje kriptovaluta na sigurno od hackera kako ne biste ostali bez sredstava. Upravo zato je važna platforma putem koje radite transakcije.

Bitcoin je prva kriptovaluta koja se u svijetu pojavila i ona je najpoznatija, međutim danas najveće zarade donose kriptovaluta Tamadoge, Battle Infinity, Lucky Block i DeFi Coin. Ove kriptovalute imaju siguran znak rasta vrijednosti. Kriptovaluta se može zaraditi igrajući igre na platformama koje podržavaju Play-to-Earn P2E igre putem kojih se zarađuju određene nagrade.

Za svako trgovanje kriptovalutama potrebno vam je osnovno znanje o sigurnoj kupnji i sigurnoj pohrani jer one ipak imaju određenu vrijednost koju možete lako pretvoriti u novac. Čak postoje i bankomati koji isplaćuju kriptovalutu kao apoen te ih možete pohranjivati i fizički ili trošiti kao sredstvo plaćanja ne samo na webu.

Platforme za kriptovalute

Platforme na kojima možete zarađivati i trgovati kriptovalutama su razne i ima ih popriličan broj, a ukoliko su marketinški razvikane brzo će njihovo ime doći do vas čim krenete u istraživanje cijele tematike oko kriptovaluta.

Postoje platforme u obliku igara ili Jackpotova u kojima osvajate nagrade i na taj način zarađujete kriptovalute. No postoje i druge platforme poput onih što promoviraju zdrav način življenja u kojem je vježbanje i teretana glavna tematika. Na ovakvoj aplikaciji svaki put kad odradite neku vježbu imate mogućnost zarade, a možete se uključiti i u natjecanje sa drugim korisnicima.

Postoje i platforme koje su trading platforme u obliku zajednice unutar koje možete naučiti puno toga oko trgovanja kriptovalutama. To su platforme u kojima u okviru zajednice možete naučiti kako sagraditi vlastitu strategiju trgovanja i u koje kriptovalute u kojem momentu uložiti, a kad ih prodati da biste ostvarili zaradu. Postoje i platforme koje čuvaju vrijednosti kriptovaluta i osiguravaju da njihova vrijednost ne pada. Izbor je doista šarolik i na vama je da se odlučite za neku od platformi koja će vam najviše odgovarati.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj