Treba mi novac odmah

Treba mi novac odmah

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:51
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Treba mi novac odmah za pokrivanje troškova

Bez obzira na to s čim se bavite u životu, novac vam je potreban na svakodnevnoj bazi. Sve u životu košta, bilo da se radi o najosnovnijim potrebama kao što su hrana i krov nad glavom ili pak nešto za uživanje poput odlaska na more, koncert ili putovanje u inozemstvo. Činjenica je da je malo toga moguće napraviti ako nemate neke stabilne prihode no bez obzira na to kakve imate životne uvjete, često se može činiti da novca nikad nema dovoljno za sve što vam treba. Sigurno ste i vi nebrojeno puta pomislili treba mi novac odmah no niste znali kako na brz i siguran način doći do novca. Odgovor na tu potrebu za brzim financiranjem su nenamjenski krediti. Radi se o kreditima koji se mogu iskoristiti za bilo kakvu potrebu, bez da morate pravdati svoje troškove. Ako ste ikad rekli treba mi novac odmah, ovakvi krediti mogu predstavljati pravo rješenje za vas.

Treba mi novac odmah na što brži način

Lako je reći treba mi novac odmah ali do tog istog novca se treba nekako i doći. Kada su u pitanju krediti, većina ljudi najčešće se okreće bankama kao glavnom izvoru za bilo kakve potrebe kreditiranja. Banke su intitucije koje tradicionalno obavljaju sve usluge vezanje za kreditiranje građana. No ako vam je potreban hitan novac i bilo kojeg razloga, banke često nisu najbolji izbor za financiranje. Razlog tome je to što se ništa u vezi kreditiranja od strane banke ne obavlja na pretjerano brz način. Ne možete samo ušetati u poslovnicu banke, reći treba mi novac odmah i očekivati da ćete izaći od tamo s već odobrenim nenamjenskim kreditom. Banke imaju svoju procedure i brojne provjere koja moraju obaviti prije odobravanje bilo kakve vrste kredita. To znači nabavljanje poveće količine papirologija i ispunjavanje formulara što cijeli proces znatno usporava. Čak i nakon svega toga nemate garanciju da će vaš kredit biti odobrene jer vas banka može smatrati kreditnim rizikom.

Treba mi novac odmah i kako ga dobiti

Ako ste sami sebi rekli treba mi novac odmah jer nemate dovoljno na računu kako bi pokrili neki važan i hitan trošak, banke vam neće nužno moći pomoći. Za ostvarivanje kredita kod banke trebate imati dobru kreditnu sposobnost, a ako imate to, dobra je šansa da se ni nećete naći u situaciji da vam je hitno potreban neki nenamjenski kredit. No banke srećom nisu jedina opcija za potrebe kreditiranja. Danas se možete obratiti ovlaštenim kreditnim agencijama koje su specijalizirane za odobravanje izrazito brzih kredita i to čak i ljudima koje bi banke inače odbile. Kreditne agencije imaju znatno blaže uvjete za odobravanje nenamjenskih kredita pa stoga postaju sve popularniji izbor kod građana. Ako ste sami sebi rekli treba mi novac odmah, nećete pogriješiti s kreditnim agencijama jer vam nude ostvarivanje kredita brzom prijavom preko njihove internetske stranice. Nakon što predate vaš zahtjev za kreditom, isti se odobrava kroz svega 15 minuta i novac sjeda na vaš račun.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj