Krediti bez odlaska u banku

Krediti bez odlaska u banku

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez odlaska u banku postaju sve popularniji!

Za razliku od prijašnjih vremena u kojima je dugo čekanje u bankama bio standard, danas se na veliku sreću vremena mijenjaju. Razvojem tehnologije, prvenstveno interneta, krediti bez odlaska u banku više ne postaju želja nego stvarnost. Online krediti daju korisnicima luksuz ugovaranja kredita bez da napuste udobnost svog doma. Svakim danom sve su dostupniji krediti bez odlaska u banku, popularnije zvani i online krediti. Ipak, . vrijedi upozoriti da je opreznost nešto što svatko treba imati na umu prilikom ugovanja online kredita. Paralelno s velikim rastom broja firmi koje pružaju usluge online kreditiranja, također raste broj lopova koji iskorištavaju novu situaciju na tržištu na način da prevare ljude. Isto tako, morate voditi računa da se ne mogu sve vrste online kredita uopće podignuti online. Ako se neki krediti i nude online, riječ je većinom o gotovinskim kreditima. Tako da svakako dobro proučite firmu koja nudi online kredit prije nego što se odlučite za njega.

Krediti bez odlaska u banku koji su pouzdani

Iako mnogi tvrde da se baš kod njih mogu uzeti krediti bez odlaska u banku, tj. online krediti, ne trebate vjerovati svakome. Većina njih vam neće reći pravu istinu. Najčešće se nude tzv. brzi krediti koji vam jamče da dokumentacija nije potrebna, međutim, sam postupak prikupljanja dokumentacije se ne može izbjeći ako se netko želi ozbiljno baviti poslom davanja kredita. Banke u Hrvatskoj pristupaju s dozom opreznosti kada odobravaju kredit i to nije bezrazložno jer žele biti sigurni da će taj novac dobiti nazad. Isto tako moraju postupati i firme koje nude online kredite. Razlika je ta da kada su u pitanju krediti bez odlaska u banku, sve dokumentaciju je moguće podnijet online putem, na način da se ispuni online obrazac, a ostatak potrebne dokumentacije uslika ili skenira. Svakako prilikom ugovaranja online kredita trebate voditi računa o visini kamatne stope te o svim ugovornim obvezama koji se tiču vas.

Krediti bez odlaska u banku u budućnosti

Kada su u pitanju krediti bez odlaska u banku kakve možemo očekivati u bućnosti, razmjerno rapidnom napretku tehnologije možemo očeivati da će postupak ugovaranj kredita biti samo sve lakši, transparentniji i sigurniji. Banke svakako ulažu veliki kapital u razvoj digitalizacije i optimizacije procesa ugovaranja kredita. Ništa nije drugačije ni si ostalim firmama koje se bave online kreditima, svi oni se žele uhvatiti u koštac s vremenom te ostvariti konkurentske prednosti. Ipak krediti bez odlaska u banku u budućnosti nose i svoje probleme. Reguliranje online pirata i hakera i dalje predstavlja izazov i za najveće kompanije poput Google-a, a gdje neće puno manjim firmama. Brzi krediti sve više dobivaju na popularnosti ali nikada ne treba zaboraviti da se radi o novijoj, i dalje nedovoljno reguliranoj pojavi, kojoj se mora pristupiti oprezno. Provjerite kome dajete svoje povjerenje, kome dajete svoje podatke. Raspitajte se kod korisnika koji su već uzimali online kredite kako bi znali donijeti pravu odluku.

Tagovi:

Možda će vas zanimati