Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit na ostatak primanja za sve potrebe

Kada su u pitanju financije, svatko od nas se može veoma lako pronaći u situaciji gdje vam su vam potrebna dodatna novčana sredstava kako biste mogli lakše pokriti sve moguće troškove. U zadnjih nekoliko godina se financijsko tržište veoma razvilo i sada možete pronaći razne financijske institucije koje vam nude razne opcije kreditiranja, od kojih je kreditna kuća vidljivo najpopularniji izbor po pitanju kredita. Njihov kredit na ostatak primanja je među omiljenim izborom kod klijenata jer se ne moraju brinuti oko toga hoće li im se odobriti kredit ili ne. Kod kreditne kuće možete bit na sigurnom da će vam oni odobriti vaš zahtjev i isplatiti vam novac na vaš tekući račun. Cijeli postupak ugovaranja vam se odvija online, što znači da možete bilo kada i bilo gdje zatražiti svoj kredit na ostatak primanja. U samo nekoliko klikova preko vašeg mobitela možete doći do novca kada gods vam se pojavi potreba.

Kredit na ostatak primanja dostupno svim klijentima

Od svih institucija, kreditna kuća vam je najbolja opcija kada su krediti u pitanju. Njihov kredit na ostatak primanja vam je najbolji način kako da sigurno i brzo dođete do novca. Dostupan je svim klijentima, bez obzira na sve faktore. Njihov kredit na ostatak primanja se može odobriti i onima koji primjerice nemaju najbolji kreditni rejting, koji nemaju preveliku plaću, imaju već kredit, rade na određeno vrijeme i slično. Ne samo što su ovi krediti dostupni za osobe koje su u radnom odnosu, već ujedno ga mogu dobiti i studenti ako i umirovljenici. Na taj način svatko tko se nađe u nezgodnoj financijskoj situaciji može bez problema doći do kredita i pokriti sve račune, dugove i druge troškove. Više se ne morate brinuti kako ćete riješiti sve probleme, jer uz ovaj kredit sve se može lijepo riješiti. Prilikom ugovaranja kredita neće vam trebati puno papirologije, što dodatno ubrzava proces odobrenja.

Online kredit na ostatak primanja

Sada uz ovaj kredit na ostatak primanja, moći ćete nikada brže i jednostavnije doći do dodatnog novca. Kreditna kuća je omogućila svim svojim klijentima da lako dođu do kredita i podmire sva svoja prošla dugovanja kao i predstojeće troškove. U samo par klikova si možete osigurati potrebni novac i riješiti svih svojih briga. Sve što je na vama da učinite je da ispunite njihov kratki obrazac sa svim potrebnim podacima i informacijama o svojem željenom kreditu, kao što su to iznos i rok otplate. Naposljetku, trebate im poslati presliku svoje važeće osobne iskaznice i to je to. Ukoliko im pošaljete svoj zahtjev za kredit na ostatak primanja za vrijeme njihovog radnog vremena, onda će vam već za 15 minuta odobriti vaš kredit te vam isplatiti cjelokupni iznos na navedeni tekući račun. Ovo je odličan način za sve klijente kako da brzo dođu do novca jer ne morate se pomaknuti s mjesta da biste dobili ono što trebate!

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj