Kako znati da mu je stalo nakon prekida

Kako znati da mu je stalo nakon prekida

Kako znati da mu je stalo nakon prekida – što učiniti nakon prekida

Svaki prekid veze je bolan i težak, te ni jednoj ni drugoj osobi nije lako kroz što prolaze, bez obzira na to tko je taj tko prekida ovu vezu. Zasigurno će vam u nekom trenutku proći kroz glavu pitanje je li veza zaista gotova te kako znati da mu je stalo nakon prekida. Nakon prekida smo puni emocija te često ne razmišljamo s čistom glavom jer smo toliko konzumirani u svojim vlastitim emocijama. Osjećate se očajno, žalosno, depresivno, povrijeđeno, bijesno i ljutito, te često tražite za bilo kojim znakom s kojim biste uvidjeli da osoba koja je prekinula s vama i dalje gaji neke određene emocije prema vama i da vašoj vezi nije došao konačan kraj. Iako sam prekid teže pogađa žene negoli muškarce, žene se prije oporave od prekida nego muškarci. Razlog k tome je što žene nakon prekida otvoreno pričaju o svojim emocijama sa svojim prijateljicama i obitelji, dok muškarci sve drže u sebi, zbog čega se oni često nikada ne oporave od prekida veze. Iako je teško kako znati da mu je stalo nakon prekida veze, postoje neke naznake prema kojima možete vidjeti da još uvijek on gaji neke određene emocije prema vama, čak i nakon što ste prekinuli.

Kako znati da mu je stalo nakon prekida – trebate li ga kontaktirati

Svaka veza je jednom počela kao obični flert i neobavezno ćaskanje na kavi, kod stanice ili tokom pauze. Iako se na početku veze čini kao da ćete zauvijek biti skupa, te da ćete se vjenčati i osnovati svoju vlastitu obitelj u skorije vrijeme, može se na kraju sve to raspasti. Prekid veze nije nikada bio lagan, niti prema jednoj strani, te se žena i muškarac svako na svoj način nosi s time. No, muškarcima treba puno dulje da se oporave od veze, često se nikada ne oporave od toga. Kako znati da mu je stalo nakon prekida i misli li još o vama? Često muškarci nakon prekida veze kao način nošenja s boli koju osjećaju u sebi počinju izlaziti van s ženama koje su posve drugačije od njihove bivše djevojke. Često to može biti znak kako još uvijek misli na vas, te zbog toga izlazi van sa djevojkama koje su čista suprotnost kao način da zaborave na vas. Također, kako znati da mu je stalo nakon prekida često se može primijetiti na društvenim mrežama. Prati li vas još uvijek na vašim društvenim mrežama? Lajka li vam još uvijek vaše objave i ostavlja komentare? To je očiti znak kako još uvijek nešto gaji prema vama. Također, ako je više nego inače aktivan na mrežama, i stalno objavljuje objave s izlazaka i drugih stvari, kao znak kako je prebolio vezu, zapravo stvarnost je posve suprotna od toga.

Kako znati da mu je stalo nakon prekida – možete li spasiti vezu

Kako znati da mu je stalo nakon prekida se često može primijetiti na nekim detaljima. Ukoliko ste dugo bili sa svojim partnerom, zasigurno ste razmijenili neke stvari, ili ste neke stvari možda bili posudili. Normalno je da nakon prekida vratite njegove stvari njemu i obrnuto. No, ako vaš bivši ne vrati vaše stvari i nakon prekida, to može samo njegova izlika da vas opet vidi, posebice ako vam ne vrati sve stvari već samo jedan dio. To je očiti znak kako ne želi da to bude kraj vaše veze i kako bi volio da se pomirite. Uobičajeno je da nakon prekida veze, ljudi naprave neke velike promjene u svojem životu. Zaposle se na nekom novom radnom mjestu, usele se u drugi dio grada, prošire svoj krug poznanstva, krenu studirati, promijene imidž i tako dalje. No, ako vidite da vaš bivši partner još uvijek se nalazi na istom mjestu i nije se promijenio, to je znak da još uvijek misli na vas i gaji emocije prema vama. Kako znati da mu je stalo nakon prekida je kada i dalje ste u kontaktu s njim. Ako vam se i dalje javlja, znači da još misli na vas i nedostajete mu. No, ako je prekinuo svaki oblik komunikacije s vama, vratio vam sve što je vaše i nastavio je dalje sa svojim životom, to je znak da je zaista gotovo i da se nemate čemu nadati više.

Tagovi:

Možda će vas zanimati