Kako zaraditi na Instagramu

Kako zaraditi na Instagramu

Kako zaraditi na Instagramu, prvo morate biti primijećeni i steći veliki broj pratitelja

Društvene mreže su prije svega vizualni i interaktivni mediji, a instagram je vizualnim interaktivnim pristupom u startu privukao ogroman broj korisnika. Vidjeti i biti viđen, lajkati zapažene objave i skupiti što više lajkova na svoje objave, u tome je sva tajna uspjeha na instagramu. Kako zaraditi na Instagramu, prvo morate biti primijećeni i steći veliki broj pratitelja, ako vaše objave privlače pratitelje, ako su često viralne i dijele ih druge mreže i elektronski mediji, vi postajete zanimljivi i marketinškoj službi instagrama, ali i velikim i malim oglašivačima. Kada se to dogodi vi ste stigli do pozicije da možete početi zarađivati na instagramu. Kako zaraditi na Instagramu, naravno, možete pokrenuti i vlastiti posao na instagramu i reklamirati svoje proizvode i usluge, ali i dalje je važna redovitost i atraktivnost vaših objava, broj pratitelja, količina lajkova i komentara, vaša interakcija sa vašim pratiteljima i naravno, barem povremeno plaćeno, istaknuto marketinško oglašavanje na instagramu.

Kako zaraditi na Instagramu, kreirajte svoj profil na zanimljiv način, privucite pratitelje, a možete ih čak i kupiti

Ako želite zarađivati na internetu, prvo jasno kreirajte svoje ciljeve i kreirajte svoj profil na zanimljiv način. Provokativne objave na dobro kreiranom profilu same po sebi privlače pratitelje. Nemojte biti dosadni, ne ponavljajte se nepotrebno, objave na mrežama nisu statični ulični plakati koji su postavljeni zauvijek. Budite u objava uvijek novi, svježi, izazovni, zanimljivi i broj posjetitelja će samo rasti, a time i vaše mogućnosti zarađivanja. Kako zaraditi na Instagramu, kreirajte svoj profil na zanimljiv način, privucite pratitelje, a možete ih čak i kupiti, Kupovina pratitelja je češća nego što mislite, a cijena je oko 100 dolara za 100 pratitelja, koji se onda robotski ubacuju pod vaše objave a sastoje se od neaktivnih ili lažnih profila ili čistih robotskih lajkova. Kako zaraditi na Instagramu, najčešće krene skromno, ali ustrajte dok ne izgradite svoj javni imidž i dok novac ne počne pristizati na vaš račun. Dovoljne su vam do 3 zanimljive objave dnevno da polako, ali sigurno rastete na instagramu.

Kako zaraditi na Instagramu, koliko se može zaraditi i na koje sve načine

Neki na instagramu zarađuju po sitno i pomalo, to su uglavnom početnici, neki sasvim pristojno, oni su se već snašli i ulovili taj digitalni ritam, a neki se i obogate i nije uvijek broj pratitelja presudan. Kako zaraditi na Instagramu, koliko se može zaraditi i na koje sve načine; bez obzira da li prodajete vlastiti proizvod ili usluge i reklamirate i prodajete tuđi proizvod, ne možete si dopustiti nemar, ljenčarenje i povremenost. Influenceri na instagramu jako dobro zarađuju, ali paze na svaki detalj i objave su im izbrušene do savršenstva vizualno, ali popraćene sjajnim i duhovitim komentarima i savršenom interakcijom s pratiteljima. Kako zaraditi na Instagramu, najviše se zarađuje na sponzoriranim postovima, ali da bi vam netko platio da reklamirate njegov proizvod, morate biti među najboljima, imati zavidan broj pratitelja koji stalno raste, konstantu u kbaliteti postova i redovitost objava. To je jedan novi trgovački svijet i njegova pravila se tek pišu.

Tagovi:

Možda će vas zanimati