Kako zaraditi 15 EUR dnevno

Kako zaraditi 100 kn dnevno

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno online uslugama

U stisci ste sa novcem i svaka kuna bi vam dobro došla, čak iako imate neka primanja potrebna vam je dodatna zarada i pitate se kako zaraditi 15 EUR dnevno. Zasigurno ste vični nekim stvarima koje znate obavljati, možda vam pisanje ili lektoriranje odgovara i dobri ste u tome. Možda znate davati instrukcije iz matematike ili ste dobri u trgovanju kriptovalutama.

U današnje vrijeme interneta i svega što možete pronaći online doista nije veliki problem kako zaraditi 15 EUR dnevno. Pronađite odgovarajuću platformu gdje se okupljaju freelanceri poput vas i registrirajte se. Znate u čemu ste dobri i na toj platformi ponudite svoje usluge, kreirate oglas, steknite reputaciju, nemojte biti preskupi jer se to brzo pročuje na takvim platformama i pružajte kvalitetne usluge.

Vrlo brzo steći ćete krug klijenata kojima će vaše usluge trebati i koji će vam plaćati za vaše usluge. Platforme funkcioniraju na način da klijenti po izvršenju usluge mogu sami ocijeniti kvalitetu vaše usluge dižući ili vam spuštajući rejting, te pišući o vama pozitivne ili negativne recenzije.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno prodajom hobija

Imate neki hobi kojim proizvodite neke proizvode bilo da se radi o jestivim proizvodima, umjetničkim djelima, planinarenjem ili nekim sportom. Vaš problem kako zaraditi 15 EUR dnevno možete riješiti prodajom predmeta koji su rezultat vašeg hobija. Naravno da u svoj hobi ulažete i neki početni novac i potreban vam je alat i materijal. Najbrži kredit koji možete dobiti su brze pozajmice koje vam mogu pomoću da se opskrbite potrebnim alatom i materijalima.

Prodajom proizvoda svog hobija je jedno od rješenja kako zaraditi 15 EUR dnevno ako ste na dnevnoj bazi aktivni na nekom od platformi gdje se prodaju proizvodi ručne izrade, unikati, ali i proizvodi koji nisu unikati. Izrađujete nakit, narukvice, prstenje, naušnice, vi na dnevnoj bazi možete prodavati svoje proizvode.

Jednako tako je i sa pružanjem usluga na primjer instrukcija planinarenja nekome tko je tek početnik, a vama je planinarenje hobi kojim se bavite dugo vremena i želite prenijeti svoje znanje nekome tko tek počinje.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno prodajom rabljenih stvari

U ormarima imate jako puno odjeće koju već godinama niste nosili jer vam se iz nekog razloga ne sviđa ili vam je postala pretijesna odjeća i ne možete je više obući. Mučite se sa mišlju kako zaraditi 15 EUR dnevno, eto vam rješenja. Prvo oslobodit ćete prostor u ormarima, drugo riješit ćete se nepotrebnih stvari koje sigurno više nećete koristiti.

Rabljenu odjeću ili neke druge rabljene predmete iz svog domaćinstva možete ponuditi second hand dućanima koji otkupljuju rabljenu odjeću pod uvjetom da je čista i da nije pohabana ili poderana. Čak možete potražiti i online prodaju te svoju rabljenu odjeću ponuditi online, uslikati je i staviti na platformu koja se bavi kupoprodajom rabljenih stvari.

Vaš problem kako zaraditi 15 EUR dnevno može biti riješen na ovaj način ukoliko ćete biti uporni, možda neki dan nećete zaraditi ništa a neki drugi dan ćete zaraditi duplo. A kad vam ponestane vlastite rabljene odjeće možete preprodavati ono što ste vi nabavili prodali nekome drugome.

Tagovi:

Možda će vas zanimati