Kako se riješiti velikih dugova

Kako se riješiti velikih dugova

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako se riješiti velikih dugova?

Ako vas stišću dugovi postoji dobra šansa da se pitate kako se riješiti velikih dugova. Stvaranje vlastitog plana stvarno je moguće. Uz neke temeljite promjene načina života, možete brzo izaći iz duga čak i s niskim prihodima. No, okretanje oko svoje financijske situacije ne događa bez nekog posla. Zahtijeva predanost, planiranje i snažnu samodisciplinu. Ali srećom, vremenom postaje lakše dok gradite bolje potrošačke navike. Ne čekaj da vratiš kontrolu nad svojim životom. Postoji mnogo načina da se brzo izvučeš iz duga. Prvi i najvažniji korak u postupku zvanom “kako se riješiti velikih dugova” jest da prestanete posuđivati novac. Nema više brzih kreditnih kartica, nema više kredita, nema novih dugova. Preoblikovanje odnosa prema novcu i dugu najbitnija je promjena koja se mora dogoditi. Kako bi se izbjeglo kopanje u veću rupu duga, morate razumjeti pravi trošak krađe kreditne kartice i uzimanja novih kredita. Odlučite živjeti na gotovini dok mijenjate stvari. Ne brinite zbog konsolidacije duga ili prijenosa salda u ovom trenutku – još uvijek ste u ranim fazama. Ne želiš trgovati nekim dugom dok ne shvatiš svoju situaciju i ne dobiješ plan.

Ovo je način kako se riješiti velikih dugova

Uz spomenuti plan štednje, postoje još neki načini kako se riješiti velikih dugova. Prvi korak je da pratite koliko trošite. Jednom kada pratite svoju potrošnju, vrijeme je da napravite budžet. Koristeći vašu redovitu potrošnju kao vodič, ovaj budžet treba odgovarati svim vašim potrebama. Praćenje će vam također pokazati mjesta za smanjenje potrošnje. Moći ćete vidjeti gdje trošite previše i gdje možete lako napraviti rezove bez dubokog utjecaja na svoj život. Naravno, možete naći i mjesta na kojima su potrebne promjene koje možda ne želite napraviti. Važno je pronaći ravnotežu između životne sposobnosti i strogog proračuna za izlazak iz duga. Ključni dio procesa proračuna je da se to stavi u pisanom obliku. Nije dovoljno psihički planirati koliko ćete potrošiti – mora se zabilježiti u konkretnom obliku. Također je važno uključiti financijske ciljeve u svoj proračun. Zapisivanje vaših ciljeva čini vas 42% vjerojatnijim da ih ostvarite. Za vas, cilj brzog izlaska iz duga je vjerojatno vaš prioritet #1, ali ne zaboravite i izgradnju kriznog štednog fonda. Nakon otplate dugova, možete smisliti više ciljeva koje želite spremiti. Samo zapamti da ih dodaš u svoj budžet u pisanom obliku da bi se držao odgovornim. To je možda i najvažniji savjet koji možete dobiti ako se pitate kako se riješiti velikih dugova!

Kako se riješiti velikih dugova brzo i jednostavno

Ako pokušavate shvatiti kako brzo izaći iz duga, Trebali pokušati staviti što više možete prema dugovima svaki mjesec. Zapamtite metodu snijega duga – svaka veća mogućnost plaćanja približit će vam se oslobađanju od dugova. Kada kreirate svoj početni budžet, odredite minimalan iznos koji stavljate prema dugovima svakog mjeseca. To bi trebalo biti oko 20% vašeg ukupnog prihoda. Naravno, svaka prilika da dodate više pomoći će vam da brže ostvarite svoje ciljeve. Bez obzira na vašu situaciju, važno je platiti više od potrebnog minimuma. Neka ovo bude ironična navika. Čak i ako imate grozan mjesec s neočekivanim troškovima za hitne slučajeve, platite više od minimalne rate, ako je moguće. Ako mislite da je odgovor na pitanje kako se riješiti velikih dugova uzimanjem novog duga, u krivu ste. Nova zaduženja samo odgađaju problem. Jedini trenutak kad bi se trebali odlučiti za brzi zajam ili slično zaduženje jest ako će takvo reprogramiranje duga biti povoljnije za vas, što znači da će biti pod boljim uvjetima od dosadašnjeg duga. Stoga reprogramiranje duga jest jedan od načina kako se riješiti velikih dugova.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kako do zajma u hitnim situacijama?

Kada se suočimo s neočekivanim financijskim izazovima, često se postavlja pitanje: kako do zajma u hitnim situacijama? U takvim trenucima, brzi online krediti mogu biti idealno rješenje. Ove vrste zaj