Kako se obračunava kamata na kredite

Kako se obračunava kamata na kredite

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se obračunava kamata na kredite – najpovoljniji krediti

Na mnoge stvari ne možemo utjecati, a jedno takvih stvari su vam neočekivani troškovi. U sadašnjem vremenu gdje prolazimo kroz opću svjetsku krizu s pandemijom još u jeku, stvari se mogu veoma brzo preokrenuti. Iako troškove ne možete uvijek predvidjeti, ono što možete uvijek imati spremno je plan B. Bitno je da kada vas zadesi neočekivana situacija da ostanete hladne glave i da sagledate sve svoje trenutne mogućnosti. Zahvaljujući napretku tehnologije i proširenju bankarskog tržišta, sada imate više opcija gdje možete dobiti brzi kredit. Kreditna kuća je po tome najpopularniji izbor jer kod njih možete pronaći razne opcije kreditiranja, of kojih je brzi kredit najtraženiji. Ujedno, ako se pitate kako se obračunava kamata na kredite, kod njih možete pronaći kreditni kalkulator s kojim si možete izračunati koliko ćr iznositi kamata na vaš željeni kredit. U nastavku članka ćemo vam objasniti kako možete si osigurati kredit kod kreditne kuće, i ujedno ćemo vam više reći kako se obračunava kamata na kredite.

Kako se obračunava kamata na kredite – kreditni kalkulator

Mnogi od nas sada prolazimo kroz svoje vlastite financijske krize zbog trenutne situacije u svijetu. Cijene svih mogućih proizvoda i usluga rastu dok nam plaće i dalje ostaju iste. Zbog toga mnogi od nas strepimo od toga kada dođe sezona kada se više grijemo ili kada trebamo riješiti neke poveće troškove kao što su registracija auta ili otplata duga na kreditnoj kartici. Srećom, pa možete danas si puno lakše osigurati kredit jer kreditna kuća nudi kredite svakom građaninu. Uvjeti odobrenja su niski dok je papirologija jako jednostavna. Ako se pitate kako se obračunava kamata na kredite, odgovor je jako jednostavan. Na osnovu toga koliki je postotak kamatne stope i koji je iznos kredita koji vi uzimate, samo izračunate koliko će vas koštati kredit na način da iznos kredite podijelite sa postotkom i tako ćete saznati kolika je kamatna stopa. Ujedno, kako se obračunava kamata na kredite možete izračunati uz pomoć kreditnog kalkulatora koji vam se nalazi na web stranici od kreditne kuće.

Kako se obračunava kamata na kredite – online ugovaranje

Sada kada smo vam rekli kako se obračunava kamata na kredite, u ovom dijelu ćemo vam otkriti kako možete veoma jednostavno doći do kredita. Kreditna kuća je digla bankarstvo i kreditiranje na posve novu razinu jer sada nudi svojim klijentima jednostavniji način kako da dođu do kredita. Već putem wrb stranice od kreditne kuće možete poslati svoj zahtjev za kreditom. Samo im trebate poslati ispunjeni obrazac za slanje zahtjeva za kreditom i uz to priložiti kopiju svoje osobne iskaznice i to je sve što trebate napraviti. Za to će vam trebati manje od par minuta posla! I to sve možete napraviti već putem svojeg mobitela. Ako vas zanima kako se obračunava kamata na kredite i koliko će vas koštati kredit, možete se poslužiti njihovim kreditnim kalkulatorom. Nakon što ste im poslali svoj zahtjev, za otprilike 15 minuta će vas obavijestiti o ishodu zahtjeva, i nakon uspješnog odobrenja će vam isplatiti novce na račun.

Tagovi:

Možda će vas zanimati