Kako se ljubiti u usta

Kako se ljubiti u usta

Kako se ljubiti u usta, važnost poljupca

Kada razmišljamo o poljupcima često nam na pamet padnu i razno razne puse. Dobar poljubac koji ne ostavlja partnera ravnodušnim nije lagano izvesti. Duljina poljubaca, da li koristiti jezik ili samo usne, kada nagnuti glavu sa strane, sve su ovo pitanja koja se povezuju s kako se ljubiti u usta. Poljubac je prva intimna stvar koju iskusimo s partnerom, i on može biti početna točka za daljnju budućnost između vas. Od prvih poljubaca pa do onih u braku, svi znamo kako su oni pokazivatelj emocija i intime između dvoje osoba. Određena istraživanja čak dokazuju da je količina poljubaca u vezi bitna jer je pokazivatelj zadovoljstva. Isto tako, poljubac je prvi dokaz odgovara li vam osoba s kojom planirate određeni odnos, jer ipak je poljubac prva stepenica većoj intimi. Kako se ljubiti u usta ovisi o odabiru samog partnera, mirisu, dodiru i držanju tijela. Sve su ovo bitni faktori kako bi poljubac na kraju bio onakav kakav želimo.

Kako se ljubiti u usta, pravilno ljubljenje

Kada pričamo o ljubljenju kao rezultat nježnijih poljubaca, ono je jednako bitno i muškarcima i ženama. Kako se ljubiti u usta i što sve utječe na pravilno ljubljenje? Privlačnost i urednost je prva stvar na listi kada se razmatra o osobi koju želite poljubiti. Higijena usta je također bitna stavka, svjež dan i bijeli zubi su itekako privlačni faktori. Ženama se savjetuje što manje šminke, iako i razmazani ruž na usnama može biti sexy. Približite se partneru više nego inače i polagano mu dajte do znanja što vam je na pameti. Krenite lagano s poljupcima na usnama, nježno. Ljubljenje bez jezika je sasvim u redu, ali ako želite podići razinu ljubljenja polako otvorite usta i jezikom lagano prođite po usnama vašeg partnera koji će vam dati do znanja s otvaranjem usni da li je spreman prihvatiti igru. Nemojte zaboraviti koristiti ruke, kada se ljubite, primite vašeg partnera oko struka, vrata, zagrlite ga i privucite k sebi, dajte partneru do znanja koliko ga želite. Dišite, uzmite maleni predah od ljubljenja i zatim opet zatražite poljubac. Mijenjajte način na koji se ljubite, pomičite glavu, ljubite se s usnama pa zatim jezikom, gricnite partnerove usnice. Sve su ovo ugrubo savjeti kako se ljubiti u usta a da sve ima neki senzualan ton.

Kako se ljubiti u usta, greške

Naravno kako postoji pravilni način kako se ljubiti u usta, isto tako postoje i određene greške koje bi bilo poželjno izbjegavati. Na velikom platnu strastveni poljupci mogu izgledati bajno, trenutak požude kada jedan partner drugog privuče k sebi s rukama na licu i spoji usne i krene ljubljenje, ali u stvarnosti se ovo naziva agresivno ljubljenje. Koliko god djeluje seksepilno i uzbudljivo, agresivni pristup ljubljenju zna završiti sa suprotnim efektom od željene strasti. Trebate znati kada iskoristiti jezik. Nitko ne voli prisilno ljubljenje jezikom kada vam partner doslovno gura jezik niz grlo, ali polagano ljubljenje gdje se prvo jezikom dotaknu vrhovi usana pa zatim blago vrh jezika je druga priča. Još jedna česta greška prilikom kako se ljubiti u usta je pogrešno ciljanje. Iako zvuči smiješno mnogi od nas prilikom ljubljenja zatvorimo oči i umjesto da ciljamo usta znamo završiti na nosu ili bradi, srećom ovo može ispasti itekako simpatično za partnera. Pravilno ljubljenje zahtjeva ništa drugo nego praksu, i s vremenom usavršit ćete sve potrebne vještine.

Tagovi:

Možda će vas zanimati