Kako saznati svoju tarot kartu

Kako saznati svoju tarot kartu

Koja je vaša tarot karta

Želite saznati kako se određuje vaša tarot karta? Vrlo jednostavno prema datumu vašeg rođenja. Tarot karta koja će odrediti vas kao osobu se nalazi u tarot kartama koje su dio Arcane od 22 karte numerirane od 1 do 22. Svaka od ovih karata ima posebno značenje i tumačenje koje vam jedino ispravno može rastumačiti vrhunski tarot majstor.

Izračun broja koji će odrediti koja karta Arcane je vaša karta se dobiva na način da zbrojite sve brojeve vaše datuma rođenja. Na primjer rođeni ste 01.05.1997. godine, izračun će biti 1+5+1+9+9+7 = 32. Svaki broj koji je izračunat i veći od broja 22 treba umanjiti za 22 da biste dobili svoj broj karte Arcana tarota, što u ovom slučaju iznosi 32-22=10.

U ovom slučaju karta Arcanum Kolo sreće je karta tarota oboe rođene na taj datum. Prema tumačenjima ukratko karta Kolo sreće tumači da je osoba miljenik sudbine, no sklona je kontinuiranom učenju i brzo i napredno razmišlja zbog stalnog učenja. Dobra karma ove osobe prati još iz prošlog života, a ova osoba voli putovati, voli umjetnost i veliki je sanjar, uspjeh, novac i materijalna sigurnost dolaze usputno i osoba se ne mora puno brinuti o tome.

Tarot karta Arcane

Arcana tarot karta ima u špilu 22 karte od koji svaka ima svoj broj od 1 do 22 i svaka ima svoj naziv i značenje sa različitim tumačenjem. Tarot je stara vještina pomoću koje su vrhunski tarot majstori tisućljećima tumačili budućnost na bazi tarot karata iz kojih su mogli iščitati prošle događaje, te trenutnu situaciju, pa prema tome i proricati budućnost.

Svi volimo učiti o sebi, kada smo mi sami u pitanju sve nas zanima, pa tako i kako nas Arcana tarot karta vidi i tumači. Tarot karte koje su definirane prema datumu rođenja imaju simboličko značenje koje će protumačiti osnovne karakterne crte osobe, ustanoviti koje su prednosti, ali i koje su slabosti koje osoba ima prema karti koja ju određuje.

Značenja svako pojedine Arcana karte nije jednako i svaka ima različito tumačenje koje samo vrhunski tarot majstori mogu istinitu razjasniti nekome tko se uopće ne razumije u tarot ili se razumije vrlo malo.

Naziv i značenje tarot karta Arcane

Prva tarot karta Arcane je Mag koja karakterizira osobu koja vrlo aktivna i čvrste volje, rođeni vođa i ne voli tuđi autoritet. Visoka svećenica karakterizira osobe sa snažnom intuicijom i velikim psihičkim sposobnostima i tajnim znanjem. Carica pripada osobama koje su posvećene obitelji i majčinstvu, dok karta Car predstavlja moćnu osobu koja je vrlo samouvjerena i orijentirana vodstvu i poslu. Veliki svećenik je tarot karta koja je povezana sa karmom i osobe koje imaju ovu kartu dolaze na svijet čiste duše pa trebaju paziti da tako i ostane. Arcana karta Ljubavnici predstavlja osobe koje su ljubazne i miroljubive, dok Kočija predstavlja osobe koje znaju odrediti svoj cilj i znaju kako ga postići. Karta Snaga karakterizira osobe koji su borci za svoja, ali i tuđa prava i ne nedostaje im hrabrosti.

Pustinjak su zatvorene osobe, introverti koje vole biti same, a Kolo sreće upućuje da se radi o sretniku kojeg život nagrađuje konstantnim učenjem i naprednim umom. Pravda se bori za pravdu, a Obješen čovjek je osoba koja se uvijek brine o drugima, naročito slabijima. Smrt je karta koja karakterizira česte promjene tokom života sa velikim iskušenjima, Umjerenost upućuje na umjerenu osobu koja je vrlo tolerantna. Đavao su osobe koje su karizmatične i atraktivne, dok je Toranj graditelj koji od svog života može izgraditi što god želi. Zvijezda ima široki krug prijatelja i široki raspon talenata, Mjesec daje maštovitost i kreativnost, Sunce daje snažne ličnosti, optimistične osobe. Posljednji sud karakterizira osobe koje su u prošlom životu imale dobru karmu i trebaju paziti u ovom što i kako rade, karta Svijet karakterizira osobu kao svjetlosnu energiju punu mudrosti iz dalekog svemira i zadnja karta Šaljiva je karta koja daje karakter osobi koja počinje od nule i potpuno je čista u gradnji svog životnog putovanja.

Tagovi:

Možda će vas zanimati