Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš

Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš

Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, čemu prekid

Naravno, logično je pitanje zašto prekinuti vezu s nekim koga voliš, no ponekad nažalost sama ljubav nije dovoljna. Svi znamo kako se samo od ljubavi ne može živjeti. Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš je pitanje koje si mnoge cure postave kada shvate da vrijede više. Možda zvuči hladno, ali sasvim je normalno da kako rastete u skladu sa životom shvatite kako možda osoba s kojoj ste sada ipak nije za vas, bez obzira na ljubav. Mnogi zaboravljaju kako ljubav nije samo „Volim te“ i zajedničko provođeno vrijeme, ljubav je rast, podrška, rad na vezi. Mnoge veze se prekidaju upravo iz razloga jer se uviđa da ne postoji više kompatibilnost između dvoje partnera, a većinom su žene prve koje to primijete. Svi smo mi zaslijepljeni ljubavlju i nosimo ružičaste naočale, ali što kada dođe vrijeme da ih skinemo i vidimo da osoba koju volimo se ne uklapa u našu budućnost? Uvijek je bolje prekinuti iskreno s onime što vam je na mislima, nego odugovlačiti i gubiti i svoje vrijeme i vrijeme vašeg partnera. Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš a da ga ne povrijediš? Istina je da on neće moći izbjeći svijet povrijeđenih, i da ti kao cura koja prekida s njim ćeš biti okarakterizirana kao hladna.

Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, trenutak istine

Sasvim je moguće biti u vezi i voljeti nekoga a isto tako biti svjestan da nemate zajedničku budućnost. Ovakve stvari se nikada ne znaju unaprijed, i nažalost ponekad moraju proći godine i godine pa čak i život skupa da bi ste shvatili da neke stvari jednostavno neće ići onako kako ste planirali. Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš? Jednostavno zbogom neće biti dovoljno, bit će potrebno na stol staviti razloge zašto već neko vrijeme razmišljate o prekidu. Najčešći razlozi zašto djevojke prekidaju veze su sljedeći; Njihov partner jednostavno ne želi rasti i sazrijevati u vezi, ovo se odnosi na dinamičnost ljubavi, određene situacije u vezi će zahtijevati ozbiljnije pristupe. Veze su timski rad, kada žena osjeti da je ona jedina koja ulaže i to više nego svojih 50% tu žene krenu razmišljati kako zaslužuju bolje. Različiti ciljevi, ako nemate istu viziju budućnosti gubite vrijeme jedno s drugim, jer ovdje nikada nećete dobiti 100% podršku. Različiti ste tempo, znamo kako je za ples potrebno dvoje usklađenih ljudi, tako da ako niste usklađeni u pogledu na neku budućnost zaista nemate što raditi skupa. Nemate više povjerenja jedno u drugo, razlozi gubitka povjerenja mogu biti brojni, ali u suštini onaj trenutak kada više ne vjerujete 100% svome partneru je trenutak kada trebate razmisliti o izlasku iz veze. I na kraju ako te veza ne čini boljom osobom nemaš što raditi u njoj. Nije jednostavno odgovoriti na pitanje kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, ali ako si svjesna jedne ili više stvari koje su gore nabrojane možda je pametno da se zapitaš neke stvari.

Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, što dalje

Prvenstveno morate biti svjesne da kada pristupite razgovoru o prekinu to neće biti lagana stvar, niti za vas niti za vašeg partnera. Nikako nemojte krenuti u razgovor „Volim te, ali ovo neće ići“, tu u početku stvarate konfuziju s njegove strane. Muškarci vole sigurnost, i neće moći shvatiti kontekst rečenice koji sadrži ljubav i napuštanje kada bih upravo ljubav trebala tvoriti sigurnost između dvoje ljudi. Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš će možda zahtijevat malu psihičku pripremu s tvoje strane. Bez okolišanja, reci da moraš pričati s njime i iznesi sve osjećaje i što je sve dovelo do toga da se tako osjećaš i na kraju naglasi da jedino rješenje je prekid. Da, bit će stvari s njegove strane poput „oprosti, popravit ću se“ ili „pruži mi još jednu šansu“, nemoj posustati, zašto? Ljudi se ne mijenjaju i ne prilagođavaju samo tako, on se može popraviti na mjesec do dva, a što onda kada se stvari opet vrate na staro? Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš će biti težak proces u kojem ćete oboje osjetiti određen teret, ali bolje je raščistiti sve nego samo gomilati teret koji ne donosi ništa pozitivno u vašoj budućnosti. Kako ste zavoljeli njega, tako ćete opet zavoljeti i nekoga drugog, koji će biti pravi za vas i koji će moć plesati vašim tempom.

Tagovi:

Možda će vas zanimati