Kako pojačati signal na mobitelu

Kako pojačati signal na mobitelu

Kako pojačati signal na mobitelu kada on nije dostatan?

Kako pojačati signal na mobitelu? – pitanje koje ste se upitali svaki put kad ste bili u nekom malom mjestu ili tokom ljetovanja na našim otocima i pod visokim planinama. Signal na mobitelima u Hrvatskoj nije uvijek savršen, a to pogotovo vrijedi za manje naseljene prostore naše države. Signal onemogućuje primanje poziva i isto tako odlazne pozive. Osim toga, koristiti se bilokakvim aplikacijama na mobitelu i nije baš bajno ukoliko nemate signala. Ukoliko fali signala, fali i pristup internetu stoga možemo reći da je mobitel bez signala gotovo beskoristan. Kako pojačati signal na mobitelu? Ukoliko imate problem sa signalom na određenoj lokaciji gdje je signal i inače slab, savjet je da pronađete visoku poziciju u okolini kako bi signal bio bolji. Ne postoji način kojim Vi možete preko mobitela pojačati signal – potrebno je uhvatiti signal na prostranstvu ili na visokom položaju. Pronađite i gdje je najbliža stanica koja emitira signal radi boljeg postavljanja.

Kako pojačati signal na mobitelu? Što još mogu napraviti?

Osim što trebate tražiti više lokacije, signal se nekada može popraviti i manjim manevrima – približite se prozoru. Ova metoda ponekad će se pokazati boljom nego što zvuči na prvu. Stajanjem uz prozor možda ćete izbjeći prepreku koja Vam ne dopušta dobar signal. Isto tako pokušajte upaliti airplane mode i isključiti ga. Time resetirate svaku pretragu signala i možete omogućiti si bolji signal. Pojedinci čak govore da tokom resetiranja mobitela kroz airplane mode na početku imaju briljantan signal. Isprobajte svakako ovu metodu, pogotovo ako Vam je potrebno samo saznati da li je nekakva poruka došla na mobitelu dok niste imali signala. Kako pojačati signal na mobitelu? Pokušajte u postavkama mobitela maknuti se s 4G mrežom i staviti 3G. 4G je vrlo primamljiv jer je brzina svakako veća, no često može doći do opterećenja. Kako pojačati signal na mobitelu? Uz 3G mrežu imate veće šanse imati signal bez ikakvih opterećenja i komplikacija.

Kako pojačati signal na mobitelu? Dodatne metode.

Oni koji su isprobali opće metode mogu isto tako razmotriti i nabavku uređaja za pojačivanje signala. Kako pojačati signal na mobitelu pogotovo kad ste u zabačenim krajevima? Pojačivač signala ovdje može svakako pomoći. Uz ovaj uređaj imat ćete stabilan signal i u trenutcima kad je on relativno slab. Ovaj uređaj je dobra investicija za svakoga tko češće boravi u krajevima koji i inače imaju problema sa signalom. Ukoliko nijedna od ovih opcija ne pomaže kako biste ostvarili jači signal, jedino što možete napraviti je – promijeniti operatera. Premda je pokrivenost signalom u HRvatskoj relativno visoka, postoje manje naseljenja mjesta koja još uvijek nemaju dovoljnu pokrivenost svake mreže koja nudi svoje telekomunikacijske usluge u Hrvatskoj. Kako pojačati signal na mobitelu? Isprobajte razne načine kao što je pozicioniranje na višoj točki ili pojačivač signala. Signal na mobitelu bi u našoj državi trebao biti svuda prisutan kako to tvrde oni koji reklamiraju ovu uslugu, no kako to nije istina, posežemo za drugim metodama.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Što je vpn

Što je vpn

VPN (Virtual Private Network) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu vezu između vašeg uređaja i interneta. VPN stvara enkriptiranu vezu između vašeg uređaja i VPN poslužitelja, što znači da

WhatsApp Marketing: Što trebate znati

WhatsApp Marketing: Što trebate znati

WhatsApp svakako zauzima top mjesto u najkorištenijoj besplatnoj aplikaciji. Iako je primarno kreiran za besplatnu razmjenu online poruka, ubrzo je postao i svojevrsna platforma za digitalni ma