Kako pametno potrošiti novac

Kako pametno potrošiti novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako pametno potrošiti novac kada ga nemate dovoljno

Rijetko što u životu dolazi besplatno tako da možemo reći da je pametno baratanje novcima jedna od osnovnih životnih vještina koje svi mi moramo steći. Kako pametno potrošiti novac može biti popriličan izazov jer za velik broj ljudi, mjesečni troškovi premašuju mjesečne prihode pa je održavanje nekog financijskog balansa izrazito težak zadatak. Činjenica je da je u zadnje vrijeme život postaje sve skuplji, a nažalost, mjesečne plaće za mnoge ne prate taj trend te ostaju iste ili se čak smanjuju. Aktualna globalna kriza je također uvelike utjecala na to te su se mnogi ljudi čak našli bez posla i ikakvih primanja na koje mogu računati. Ali čak ako i nemate prihode, ili oni nisu dovoljno visoki, mjesečni računi i režije ne prestaju stizati. Kako pametno potrošiti novac u situaciji kada ga jednostavno nemate dovoljno? Za mnoge su rješenje postali brzi krediti. Radi se o usluzi koja Vam omogućuje brzu uplatu novca upravo onda kada Vam je najpotrebniji.

Kako pametno potrošiti novac u iznenadnim situacijama

Krediti su za velik dio našeg stanovištva postali način života. Rijetko tko dovoljno zarađuje da bi mogao lako pokriti sve obavezene mjesečne troškove, a da mu i dalje ostane dovoljno novca za sebe nakon svega. Posebice su problematične situacije kada Vas zadesi neki iznenadni trošak koji nemate iz čega pokriti. Primjerice, možda Vam se pokvari automobil ili hladnjak. To su situacije u kojima se problem mora sredit čim prije, a za to Vam je naravno potreban novac. Krediti su iz tog razloga izrazito praktično rješenje jer Vam omogućuju pristup novcima za bilo kakve situacije, a isti novac ne morate istog trena vratiti. Kako pametno potrošiti novac postaje znatno lakše uz brze kredite. Naravno, krediti ne b smjeli biti solucija za sve. Za početak dobro razmotrite koliko imate mjesečnih prihoda i koliko koštaju obvezni troškovi kako bi dobili jasniju sliku s koliko novca raspolažete. Ako imate te podatke, znatko lakše će te procijeniti kako pametno potrošiti novac.

Kako pametno potrošiti novac i ostvariti kredit

Kako pametno potrošiti novac ne mora biti težak zadatak čim imate jasnu sliku s koliko novaca raspolažete i koju količinu tog novca morate potrošiti na mjesečne troškove. No za sve iznenadne troškove na koje ne možete računati postoje brzi krediti. Danas se brzi krediti mogu izrazito jednostavno ostvariti. Još nedavno ste za ostvarivanje kredita trebali posjetiti fizičku poslovnicu banke no sve što Vam je sad potrebno je mobitel ili računalo te stabilna internet konekcija. Danas postoje banke i ovlaštene kreditne agencije koje Vam omogućuju ostvarivanje brzog kredita u potpunosti preko interneta. Samo posjetite njihovu stranicu, izaberete iznos koji Vam treba i rok otplate koji Vam najviše odgovara. Uz prijavu Vam treba i Vaš broj računa te platna lista. Nakon što pošaljete te podatke, uplatu novca na Vaš račun možete očekivati u manje od 24 sata. Uz brze kredite lako dolazite do novca pa kako pametno potrošiti novac više nije problem.

Tagovi:

Možda će vas zanimati