Kako do novog mobitela

Kako do novog mobitela

Kako do novog mobitela uz pomoć roditelja

Ako vas zanima kako do novog mobitela uz pomoć roditelja, onda pročitajte ovaj tekst. Razgovarajte o novom mobitelu. Ponekad ćete jednostavno pronaći rješenje samo ako otvorite temu. Budite ljubazni kada govorite roditeljima da biste htjeli novi mobitel i zaista slušajte što imaju za reći. Možete odgovoriti na razloge i izgovore koje vam daju zbog toga što nemate novi mobitel. Evo što biste ih mogli pitati. “Što mogu učiniti da to zaslužim? ” “Mogu li obaviti bilo kakve poslove da vam dokažem da to zaslužujem? “.

Ostanite mirni dok razgovarate o svom mobitelu i ne gubite smirenost ako dobijete “ne”. Ovo je vaša prilika da im pokažete svoju zrelos. Umjesto da se uzrujavate i frustrirate, postavite im sljedeća pitanja. „Što mogu učiniti da promijenim vaše mišljenje? “. “Što mogu učiniti da vam dokažem da mi treba novi mobitel? ” Ako ste uštedjeli novac na prethodnim rođendanima, možete ga ponuditi da ga koristite za kupnju novog mobitela ili možete ponuditi obavljanje kućanskih poslova u zamjenu za novac koji ćete koristiti za kupnju mobitela. Kako do novog mobitela neće biti nikad lakše nakon što pročitate ovaj tekst.

Kako do novog mobitela uz pregovore s roditeljima

Ukoliko želite znati kako do novog mobitel uz pregovore s roditeljima, onda svakako pročitajte ovaj tekst. Odaberite pravo vrijeme. Sigurno ćete dobiti “ne” ako razgovarate s njima kad su zauzeti, uznemireni ili ljuti. Pomozite da se uspostavi dobra atmosfera prije nego što ih odete pitati, tako što ćete biti vrlo pristojni i obavljati kućanske poslove prije nego što zatraže.

Kako biste povećali svoje šanse da dobijete “da” prije postavljanja pitanja, evo nekoliko stvari koje biste mogli pokušati: puštati svoju omiljenu glazbu, razgovarati o vremenu kada ste se svi zajedno zabavljali i učini nešto što tvoji roditelji vole. Odaberite sunčan dan nakon obroka. Općenito, ljudi su boljeg raspoloženja nakon jela, a to je situacija koju biste trebali odabrati. Vrijeme također može učiniti ljude raspoloženima ili neraspoloženima.

Sunčani dani bez oblaka povećat će vaše šanse kako do novog mobitela. Počnite s malim zahtjevom. Vaši će roditelji biti skloniji prihvatiti vaš zahtjev za novi mobitel, ako ih možete natjerati da prihvate druge, manje važne zahtjeve. Ako vam kažu da je mobitel preskup, možete ih pitati možete li obavljati kućanske poslove ili druge aktivnosti kako biste zaradili dodatni novac. Zatim ih pitajte možete li uštedjeti taj novac za novi mobitel. Sada kada znate kako do novog mobitela uz pregovore s roditeljima jednostavno pokrenite pregovore i potražite stranice koje rade otkup mobitela.

Kako do novog mobitela uz poštivanje dogovora

Pročitajte ovaj tekst i saznajte kako do novog mobitela uz poštivanje dogovora. Sklopite pakt sa svojim roditeljima. Ako su vam spremni dopustiti da obavljate više kućanskih poslova kako biste mogli zaraditi više novca za mobitel, učinite to bez upita. To im pokazuje da svoju obvezu shvaćate ozbiljno, a i oni će vas ozbiljno shvatiti. Pričekajte zabavu ili rođendan. Iako vaši roditelji u normalnim okolnostima možda ne bi htjeli platiti cijenu za novi mobitel, poseban dan, poput vašeg rođendana, mogao bi biti savršen izgovor da sebi nabavite ono što želite. Prije ovog događaja jasno im recite što želite.

Dajte im do znanja da više volite mobitel od igračke ili drugih darova koje nećete koristiti. Sažmite ono što vam govore. Pažljivo slušajte što vam govore i kad dođe vaš red na govor, ponovite svojim riječima ono što su vam rekli. Pokazujući im da ih slušate i poštujete ono što govore, poboljšavate svoje šanse da dobijete ono što želite. Poštivanje dogovora je općenito važno u životu pa tako i kada je riječ o tome kako do novog mobitela uz pomoć roditelja.

Tagovi:

Možda će vas zanimati

Što je vpn

Što je vpn

VPN (Virtual Private Network) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu vezu između vašeg uređaja i interneta. VPN stvara enkriptiranu vezu između vašeg uređaja i VPN poslužitelja, što znači da

WhatsApp Marketing: Što trebate znati

WhatsApp Marketing: Što trebate znati

WhatsApp svakako zauzima top mjesto u najkorištenijoj besplatnoj aplikaciji. Iako je primarno kreiran za besplatnu razmjenu online poruka, ubrzo je postao i svojevrsna platforma za digitalni ma