Gdje odvesti curu na prvi spoj

Gdje odvesti curu na prvi spoj

Gdje odvesti curu na prvi spoj, klasični spojevi

Zajedničko provedeno vrijeme je itekako bitno da određenu curu osvojite još više, ali problem nastaje kada se pitate gdje odvesti curu na prvi spoj a da to ispadne lijepo. Pristup planiranju spoja zahtjeva ponešto promišljanja, jer sigurno ne želite biti kao većina muškaraca i odvesti curu u svoj najomiljeniji kafić na kavu ili pivu. Kafići su uvijek prvi izbor kod većine spojeva, ali velika im je mana monotonost i neoriginalnost. Naravno, uz piće ili dva lako se opuštate ali spoj u kafiću bi svakako trebalo nadovezati s još jednom aktivnošću nakon, poput šetnje. Kada smo kod šetnje, šetnje su savršen izbor za spoj iako spadaju u neke klasične spojeve. Šetnja Maksimirom, Bundekom, Jarunom ili možda Sljemenom dati će vam dovoljno mira i tišine i puno vremena za razgovor. Cijeli smisao spoja je da bolje upoznate curu, pa zašto ne odvesti ju na dulju šetnju i sjesti na neku mirnu klupicu s pogledom. Večera u restoranu je isto tako klasičan spoj koji je dosta riskantan potez baš za prvi spoj, čisto iz razloga jer može ispasti da želite djelovati profinjeni. Možda kino? Davna su vremena kada su kina bila romantična mjesta za odvesti curu, danas je ipak gledanje filmova spalo na Netflix and chill, ali to također ne preporučujemo za prvi spoj. Gdje odvesti curu na prvi spoj može biti pomalo komplicirani pothvat ako želite biti originalni.

Gdje odvesti curu na prvi spoj, upoznaj curu

Upoznaj bolje curu koju želiš odvest na spoj. Pretpostavljamo da se već i družite i dopisujete, tako da sigurno znate što voli i preferira. Prvi spoj gradite oko toga. Primjerice ako voli zabavne aktivnosti, pozovi ju na zajedničku vožnju biciklom koja može završiti s kavom u kafiću. Odvedi ju u lunapark ako je u blizini, odite na razne vožnje i možda joj osvoji plišanu igračku. Ovakav način spoja može pokazati kako si zanimljiva i kreativna osoba a upravo to privlači cure. Zamislite to ovako, većina će cura reći da im je prvi spoj bio u kafiću, a samo manji postotak će reći da su imale originalne spojeve. Gdje odvesti curu na prvi spoj ne mora biti komplicirani pothvat ako imate malo mašte. Dalje, iako mnogi tvrde da izlet nije dobra ideja za prvi spoj, mi mislimo zašto ne? Izlet ne mora biti šetnja Opatijom, može biti kremšnita u Samoboru, bitno je da se zabavite na putu i tako se bolje međusobno upoznate. Možete odigrati i na način da nazovete curu i kažete joj kako ste razmišljali o tome da odete na spoj ali niste baš sigurni gdje, ovdje će cura potencijalno dati neke svoje ideje i skupa možete složiti plan za spoj. Mnogi tvrde kako se curu nikada ne bi trebalo pitati gdje želi ići na spoj jer ispadate neoriginalni, ali baš suprotno, curi dajete na taj način do znanja da vam je stalo do njenog mišljenja. Što prije curi date do znanja da želite skupa raditi planove, to bolje za odnos. Gdje odvesti curu na prvi spoj ne mora striktno biti odgovor sa strane dečka.

Gdje odvesti curu na prvi spoj, sretni i zadovoljni

Spoj bi trebao biti zajednički doživljaj kojeg ćete se kasnije sjećati s osmijehom na licu. Ako na prvome spoju sve dobro prođe, možete računati na više druženja koji ne moraju nužno se zvati spojevi. Cure će vam uvijek dati do znanja kako im je bilo na spoju, tako da krajem dana možete očekivati osvrt na dan s njene strane. Dali smo vam par primjera gdje odvesti curu na prvi spoj, ali ostaje pitanje kada odvesti curu na spoj? Prilagodite se njenom rasporedu, pitajte ju kada je slobodna i prema tome organizirajte nešto. Ponudite se dočekati ju ispred posla ili pokupiti ju doma, i onda ju pitajte da li joj se recimo šetnja Maksimirom čini kao dobra ideja. Svakako bi za prvi spoj savjetovali da izbjegavate vikende i grad koji je pun ljudi. Gledajte na to da prvi spoj bude malo intimniji, samo vas dvoje i međusobno upoznavanje bez ikakvih smetnji sa strane. Gdje odvesti curu na prvi spoj ne mora biti znanstvena fantastika, bitno je samo da si sve dobro organizirate u glavi i to realizirate u stvarnosti. Niti jedna cura neće moći odoljeti pomno osmišljenom prvom spoju jer unutar sebe znat će da ste odvojili vrijeme kako bi ste napravili prvi spoj posebnim.

Tagovi:

Možda će vas zanimati