Brzi kredit bez javnog bilježnika

Brzi kredit bez javnog bilježnika

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit bez javnog bilježnika sve je popularniji

Koliko ćete brzo dobiti privatne pozajmice je svakako jedan od jako razloga koji će afirmativno utjecat na vašu volju za sklapanje ugovora o kreditu baš kod te privatne osobe. Naime, jako brz i novčano iscrpan način življenja koji je sve češći u današnje vrijeme nas često dovede u situacije u kojima nam je potrebna brza gotovina kako bi zadovoljili naše potrebe. S obzirom da nemate puno vremena na raspolaganju koje možete uzaludno gubiti, često vam je potrebna gotovina odmah. Za takve stvari idealno rješenje je brzi kredit bez javnog bilježnika Ipak, nemojte dopustiti da hitnoća i žurba u kojoj se trenutno nalazite dovede do neopreznog sklapanja ugovora o kreditu. Ako vas privlači brzi kredit bez javnog bilježnika iz privatnog izvora, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se odnosi na bitne sastojke ugovora (iznos kredita, kamatna stopa, rok otplate ili pak plaćanje određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu).

Koliko je brzi kredit bez javnog bilježnika?

Brzina odobrenja za brzi kredit bez javnog bilježnika naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati brzi kredit bez javnog bilježnika kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite. S obzirom na to da se kod upuštanja u proces sklapanja ugovora o kreditu radi ne samo o čistom ekonomskom nego dapače i o pravnom odnosu između zajmodavca i zajmoprimca zajmodavac će dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Zajmodavac, tko god da to bio, se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan kao kredit i to u za to predviđenom roku, jer u protivnom će biti u minusu i neće dobro poslovati Da bi vam se sa sigurnošću dao kredit bez javnog bilježnika, oni će skupljati podatke u vezi vas prije samog sklapanja ugovora kako bi se osigurali da imate dovoljno dobra primanja. To se zove kreditna sposobnost.

Koje su pretpostavke za brzi kredit bez javnog bilježnika?

Zajmodavac, koji god da je, će vam omogućiti da brzi kredit bez javnog bilježnika bude vaš nakon što ima sigurnost da ćete vratiti novac, a brže će vam odobriti kredit li i ako zajmodavcu date na raspolaganje određena sredstva osiguranja kredita (hipoteka, jamstvo i sl. ) Neovisno na koji način želite osigurati dug s, morate znati sve o tom načinu osiguranja tražbine. Svakako bi vašeg zajmodavca trebala zanimati ta činjenica jeste li sposobni vraćati kredit. Ako ga tako nešto ne zanima, moguće da je riječ o prijevari nemojte sklapati ugovor u tom slučaju. Najbolje bi bilo da potražite pomoć odvjetnika ili pak zadražite besplatno pravno mišljenje u pravnoj klinici u Zagrebu. Svakako znajte da koliko god vam se žuri dobiti brzi kredit bez javnog bilježnika, ipak je još važnije da taj ugovor bude sigurno sklopljen. Stoga svakako dovojite vrijeme da proulite sve svoje ugovorne obveze kao i prava, kako bi zaštitili svoju pravnu poziciju.

Tagovi:

Možda će vas zanimati